Medlidande?

Det här blir ett ytterst kort inlägg om hur synd det är om mig :( jag har hosta och är allmänt hes, det är inte roligt :S hostar konstant trots knarkande av halstabletter, undrar om det är svininfluensen? :O näe, det tror jag faktiskt inte ;) någon mer som lider av ont i halsen eller nån annan sjukdom? skriv gärna och berätta vad som förpestar erat novemberlov ;P btw, det borde inte kallas novemberlov om det är i oktober =D
menmen, ska hosta lite mer nu och se på true blood :) det blev tyvärr ingen filmkväll med tjejerna men det blir kanske imorrn, vi får som vanligt se :D  hejdå!

Musiktips: "You and I both" - Jason Mraz <--- det är inte bara "I'm yours" som han har gjort bra ;)

   Blufftabletter... *bitter*

Halv tre... *gäsp*

idag har jag inte gjort någonting alls, bara varit allmänt trött sen igår ;) först var vi på skolan och körde kurragömma med dunk, rätt kul om det är mörkt, som det var :) det gjorde vi igår, fast vi blev inte så många. men sen så for jag, anton, elbin, lollan och robin hem till mig o ch såg liite på tv. sen körde vi kurragömma inne och sen spelade vi kort. sen for de hem då klockan var typ 10. efter det såg jag true blood på datorn, jag har ett par avsnitt hemma ;D men jag såg iallafall det tills klockan var halv 3!!! :O då såg jag vad klockan var, även om jag inte var ett dugg tröttt :) så då gick jag och lade mig, vaknade imorse halv 10 men kunde inte somna om. det sög :S
menmen, det var nog allt som har hänt, lov är egentligen inte så fulla av aktiviter och stuff =P snart ska iallafall kanske tina, vickis och nån komma och ha filmkväll elr nåt =) men vi får se om det blir ;) på lördag blir det iallafall Bodaborg med tina, vickis, robin, matilda, thea, lalla, madde, abbe och adam. det blir förhoppningsvis skojigt :)
annars finns inget nytt ;D så, ja, harebra!

Musiktips: "Viva la Vida" - Darin

Tabbar

Hallå där people!
I'm alive, it's true! ;)
Sorry att jag inte har skrivit på ett tag, har inte haft "blogg-orken" ;) menmen, idag har det varit en rolig, och tröttsam dag ;) vaknade vid kvart över sju för att vi skulle och bada, jag, tina, vickis och tinas mamma ;) vickis kom till mig 20  i åtta och vi blev upplockade av tina vid 9 ;) typ halv elva kom vi fram till piteå, där vi skulle bada. vi badade till ca halv 12 och då gick vi och åt lunch. pommes frites... (yummy) ;) efter det badade vi tills klockan var typ 2 och då for vi från badhuset och for till dollarstore. innan vi for till dollarstore for anne (tinas mamma) på coop och skulle handla mat. jag, tina och vickis satt kvar i bilen. då kom jag och vickis på den strålande idén att vi skulle ställa oss och sjunga på parkeringen och få pengar ;) vi kände ju ändå ingen där så, vad hade vi att förlora liksom :) tina bangade ur men jag och vickis gick ut ur bilen och in på coop. där ställde vi oss och väntade och när det inte var några bredvid oss började jag sjunga. men vi vågade inte sjunga högt så vi gick tillbaka till bilen. sedan for vi då till det beryktade Dollarstore ;) där köpte jag typ godis och annat :D efter det for vi hemåt och när vi kom hem for alla hem till mig och åt pannkaka. sen var det dags för tg och vi for dit. det var fyra i en soffa men det blev inget kul eftersom att typ alla fuskade hela tiden :S...
men nu är jag iallafall hemma efter en jobbig dag ;) har hänt lite tabbar, bland annat vickis har gjort bort sig ;) så här kommer de:

Tabbe nr 1.
När vi kom fram till Piteå var det vattenpölar typ överallt på badhusets parkering. Vickis kliver ut och säger:
"Här var det mycket vatten."
Jag säger:
"Det är ju ett badhus."
Tina skrattar och Vickis blir smått irriterad, inget allvarligt dock ;)

Tabbe nr 2
När vi skulle betala in oss på badet gick Tina och hennes mamma först. Sen var det Vickis tur. Så hon går fram till han i kassan och säger:
"Jag, barn."
När vi har gått en bit därifrån exploderar jag i skratt och berättar småskrattandes om incidenten för Tina och Anne.

Tabbe nr 3
Vi gick upp för trappan inne i badhuset och vi är just uppe, jag är först. Då slår jag i foten i sista trappsteget och råkade glida omkull. Vickis och Tina skrattar, inte helt oväntat, väldigt högt och jag skyndar mig upp på benen igen.

Tabbe nr 4
Tina blev tydligen "döv" idag, Hon fick vatten i öronen och kunde inte få ut det. Så hon typ skrattade eller pratade rätt högt idag. Det var rätt så kul.

Ja, det var nog alla dagens tabbar ;) haha, jag filmade lite på Dollarstore och om jag har orken så är risken stor att det hamnar på youtube. Det var rätt kul ;) menmen, see ya all sometime!

Musiktips: "Viva la Vida" - Coldplay <--- Så mkt bättre med Coldplay än med Darin ;)

Bowling :D

Hejsan =) dagen har inte varit särskilt speciell men igår fick vi iaf tillbaka so-provet, det om FN ;) fick 35,5 av 40 elr 42 ;P det var typ MVG, men det stod inte vad det var :) blev rätt nöjd, idag gjorde vi ett kemi-förhör och det gick väl bra :) det var en punkt jag inte kunde, eller jag kunde den men förstod inte vad det var. Det stod typ: Förklara fraktionerad torrdestillation. Och vi hade pratat om det, men jag visste inte att det hette så :S men det berättade jag för Frida så det ordnade sig väl, hoppas jag =D för tillfället lyssnar jag på musik och gör detta. men min lillasyster står och skriker att hon ska ha datorn, hon förstår inte att det är MIN ;S hatar när det händer, vilket är ca. jämt :/ menmen, när jag kom hem idag så bakade jag kladdmuffins och det blev riktigt gott :) 
måste bara säga: ni som har endast äldre syskon och tycker att det är jobbigt, ni har aldrig upplevt småsyskon och tro mig: Ni vill inte det heller! :O
men nu pratar vi om något roligare, igår var det TG och vi skulle spela bowling = kul ;) jag var i samma "grupp" som Vickis, Tina, Robin och Håkan(vickis pappa) ;) det gick rätt bra, jag blev tvåa :D Håkan vann med typ 10 poäng men jag gjorde ändå 4 eller 5 strikar :O helt klart min bästas omgång någonsin ;) vickis fick också jättemånga strikar och håkan också... det sög ;) hehe, men idag har vi inte gjort något speciellt. ska snart börja planera för grötfesten *längtar* :) jag, matilda, robin och albin ska göra en sketch och det kommer att bli askul ;) sen blir det väl mer också, men vet inget just nu =) annars händer det nog ingenting, som vanligt alltså ;P
måste bara tillägga att jag inte gillar Marie så mycket. Hon är vikarie för Peter som ska vara borta ett par veckor;( det suger, hon har typ ingen humor eller något sånt .. så det är väl ett minus, men annars går allt fint ;) hur mår ni då, kära läsare? =) även om typ ingen läser denna blogg... ;/ skämt, självklart läser folk min blogg, eller? :P bye!

Musiktips: "My wish" - Rascal Flatts


Blont och blått...

Hejsan, alla ;) jag har inte uppdaterat på sistone, har varit rätt upptagen ;) menmen, det har hänt en del =) jag har färgat håret blondare =D definitivt ett plus där! sen har jag målat naglarna, kanske inte så intressant men. ;) idag har vi haft gymnasieinfo och varje gång jag hör ordet gymnasium så vill jag bara försvinna från allt, för ett tag. kan man inte bara få bli pensionär på en gång?? :O men det kommer väl att fixa sig... kanske!
imorrn iallafall så blir det roligt. på kvällen ska vi fara och bowla med TG. skulle vilja vara med tina, vickis och robin som förra gången men vi får se hur det blir ;D det ska iallafall bli kul, och på skolan gör vi nog inget speciellt, tror jag. hoppas på att få tillbaka provet i engelska ;) menmen, ska kanske till stan imorrn och fara och kolla på glasögon, ska ju köpa ett par ;P sen ska jag kanske kolla lite på stövlar också, hittat ett snyggt par på stan förut. jag har nog inget mer livsviktigt att skriva nu, ska väl duscha strax, plugga lite och sen se CSI. hursomhelst, lägger in några bilder innan jag drar. so long! ;)

 mina naglar just nu, gillar färgen skarpt ;)

 mitt numera ljusare hår ;) döm inte hur smutsigt det är, ska ju som sagt duscha nu ;)

menmen, see ya!

Musiktips: "The dream must stay alive" - Rosalind J.


Finally

ÄNTLIGEN har jag lyckats ändra textfärgen :D happyface! Nu är min blogg, enligt mig, mycket snyggare ;) ska finslipa lite senare, men har inte bråttom med det ;) haha =)

Les Fatals Picards

Jag och tina sov över hos emma igår och det var jätteroligt. Vi åkte med hennes mamma hem och hade då hyrt två filmer: "I taket lyser stjärnorna" och "17 again" :) vi hade även varit på ica och köpt lite gott. När vi kom hem till emma så såg vi lite på tv och vi var ensamma hemma med en av hennes hundar, Ville och deras katter då. Vi såg på "Top Model" och sen började vi laga mat. Vi skulle äta tacos, och det blev jättegott! =D efter det gick vi ner till älven, nedanför deras hus, och grillade marschmallows. Vi satt i säkert 3-4 timmar och bara pratade om saker, vilket var jätteskönt. Menmen, sen gick vi in igen och såg "I taket lyser stjärnorna", den var bra :) samtidigt åt vi kladdkaka, och den var jättemättande :O efter det hade vi tänkt se en film till, men vi var way to tired.. så vi typ gick och lade oss, klockan var ca halv 2 då =P
klockan 9 på morgonen vaknade jag och tina, sen vaknade emma. efter ett tag somnade jag om och hade en väldigt knasig dröm men den behöver ni inte veta nåt om, hehe... hur som helst, sen vaknade jag vid elva och vi gick då ner och åt varmkorv med bröd. sen såg vi "Step up", som faktiskt var riktigt bra och efter ett tag kom min mamma och hämtade jag och tina :) vi for då till boliden och handlade på ica innan vi for hem. det var typ massa folk på ica som vi kände, haha ;) men när vi kom hem blev tina hämtad av sina föräldrar och jag spelade nåt spel med min syrra och hennes kompis. sen åt vi och ja, here I am.. jag ska nog se en film nu, och ikväll ska kanske jag och tina hitta på nåt, vi får se ;) menmen hejdå fowks! ;)

Musiktips: "Lamour a la Francaise" - Les Fatals Picards

 Bra film, den funkade dock inte när vi hade tänkt se den :(

 Sorglig, svensk film!
 Bättre än jag hade trott faktiskt :)


That's what I'm doing these days

Hejsan, idag har det inte hänt nåt speciellt, som vanligt då ;) imorrn ska jag och tina fara till emma =D vi ska sova över, grilla, se film m.m. det blir nog roligt ;P jag har nu suttit i över en timme och försökt ändra färgen på texten så att jag ska kunna ha svart bakgrund, men gud är inte på min sida idag alltså.. det går alltså skit! 
så om någon vänlig själ skulle vilja så får den gärna berätta hur man ändrar texfärgen :) jag har lyckats ändra allt annat men inte det ;) haha, irriterande!! 
menmen, det var nog inget annat jag skulle berätta, eller jo, det går väl halvbra i skolan för tillfället ;) jag fick Mvg på svenska-novellen och fysikarbete *nöjd* =) men däremot så gick det skit på franskaprovet idag, jag kunde typ ingenting! skulle inte bli förvånad om det blev ig ;( imorgon får vi igen matteprovet, tror att det blir G på det, vi har också ett fysikprov... det suger måste jag säga :S hursomhelst, see ya! ;) 

 <----- Älskar Rascal Flatts :D<33

Musiktips: "Loosing you" - Dead by April

Tävling ;)



Jag är med i en tävling hos Juulan, där vinsten är två stycken New Moon biljetter. Vill du också vara med? Klicka då in här och läs mer om tävlingen! =)


Sorgligt

Igår dog Alexander Lidman, en liten kille som inte ens hade fyllt 11 år
Han hade en hjärntumör och det fanns ingenting de kunde göra
Jag kände honom inte men jag sörjer ändå
För jag vet att ingen förtjänar att dö så ung
Men han kämpade länge mot sjukdomen
Och nu är han på en bättre plats
Vila i frid Alexander...

Musiktips tillägnat Alexander: "Here comes goodbye" - Rascal Flatts

cookies

hejsan alla, eftersom att jag är nära på att falla ihop av sömn(jag har ingen aning om varför ;)) menmen, idag har det inte hänt något speciellt, förutom att jag och tina har bakat chokladkolakakor. mums!! ;D det är iallafall gott, vi bakade till föräldramötet imorrn, då vi ska sälja fika. idag fick vi tillbaka fysiken och jag trodde att jag skulle få g men hör och häpna: jag fick MVG :O:O:O jag blev jätteförvånad, men sen så hade vi engelskaprov och jag har ingen aning om hur det gick :S på hemkunskapen fick vi tillbaka det provet och jag hade 26 av 36,5 :/ inte så jättebra, men det var om tvätt så jag bryr mig inte så värst mycket om det ;) hehe, imorgon har vi tg och vi ska typ se film hos Stina, vet inte hur det blir. hursomhelst, jag tror att jag ska sova elr nåt nu, see ya later guys!! =P

Musiktips: "Words I can't say" - Rascal Flatts

 Rascal Flatts, greatest band of this year!! ;D

A night to remember

hello there mates! ;) this time, I will only write on english... almost ;)
well, yesterday was quite funny. At first: me, tina and vickis went to the city, shopping of course :) I bought a sweather(?), socks and some else. wellwell, then we took the bus home and later vickis and tina came to me cause we were gonna have a sleep over. It was funny, we watched "The Blair Witch Project" and Tina said that it was a true story but I was like: Yeah right! Vickis didn't believed it either. we talked for a while after that, about secret stuff =P theh we slept.
on the morning, we talked and then Tina left. me and vickis looked at photos and then she was going home too :( butbut ;) my little-cousins are here now but elin is playing with them. I wonder how small kids can have so much energy, unbelieveable :O  hehe, but tonight we are going to vickis to study some english and have fun. I can't wait girls ;) hihi. this was a short text, because I'm really not that gret on english ;) this is all I can... well not ALL I can but almost ;) hehe... joking! =D butbut, see ya later guys... and girls? ;D

Musictip: "Oklahoma" - Billy Gilman

Citat: "This will be a night to remember" - Bilbo Baggins 

Favoriter

Jag såg nyss på "Grey's Anatomy" ;) jag har typ börjat se det ofta nu, men det är bara för att det är så bra :) dagens program var jättebra,m Izzy och Alex gifte sig =D=D=D för er som inte fattar något, otur ;) jag tänker inte förklara nu, för jag orkar inte =) ni får helt enkelt se det någon gång. However, jag tycker synd om Izzy, för hon har cancer :( menmen, nu ska vi inte prata om det... eller jo, det var det som det här inlägget skulle handla om :) hursomhelst, ni borde iallafall se det =)
okej, jag bestämde nyss att det här inlägget skulle handla om mina favorit-tvprogram ;)
Navy CIS handlar om ett gäng som utreder mord, det är väldigt bra och spännande. Till skillnad från andra sådana program så innehåller det mycket humor, det är definitivt positivt.

Criminal Minds är en av mina absoluta favoriter. Det handlar om en gäng kriminalutredare som utreder mord och gör profiler på mördaren/mördarna. I slutet finns det alltid med ett fint citat, det är nästan min favoritdel av programmen. Men det är väldigt spännande och jag gillar karaktärerna. 

Top model är faktiskt bra. Nu tänker säkert många av er: "Fjortisprogram" men det är inte det. Eller jo, det är det. Men det är faktiskt kul att se en massa blåsta tjejer klara av utmaningar och samtidigt försöka hålla sams med varandra.

CSI handlar i princip om samma sak som Navy CIS men det är lite bättre ibland. Det handlar med om undersökningar och NCIS är lite mer om jobbet ute på fältet, so to speak. Men det finns 3 varianter av CSI. CSI Las Vegas kom först, sen kom CSI New York och Miami. Personligen tycker jag mest om CSI NY, fråga inte varför.

Project Runway handlar om en tävling där flera kläddesigners tävlar om att bli typ berömda. De gör olika klädesplagg och ibland blir det snygga kläder, andra gånger inte.

Top chef är ett matlagningsprogram, jag vet, det låter skittrist. Men det är jättekul att se på. De gör jättecoola maträtter i olika teman och blir sen bedömda av en jury, precis som i Project Runway och Top model.

Just nu så vet jag inga direkta mer favoriter, men jag återkommer väl isånafall. Om ni undrar varför Grey's anatomy inte var med så är det bara för att det redan står där uppe. En annan favorit är One Tree Hill men det är för invecklat för att ens försöka beskriva. menmen, det var det, lägger in lite bilder på mina favoriter ;) hehe

Musiktips: "He Ain't the Leavin' Kind" - Rascal Flatts

 Bild från CSI New York ;)

 Grey's Anatomy

 Navy CIS =P

 Lite bilder från Project Runway :)

 En maträtt från Top Chef ;D

 Mitt favoritprogram, Criminal Minds =)


Mattelagg:O

sitter just nu på skolan, vi har slutat. egentligen har vi träslöjd men rickard(våran lärare) är sjuk eller nåt så vi fick ha hål istället, chill värre ;) menmen, jag, nisse, robin och christer sitter iallafall i datasalen och gör lite olika. innan hålet hade vi matteprov och vi typ hettade sönder på mattelärarna eftersom att peter, som vi egentligen har är hemma med sjukt barn. och vi skulle få ha miniräknare, men det fick vi inte för frida och ida så hela klassen typ laggade sönder och var bara allmänt förbannade på de. vi kan ju inget om vi inte får ha miniräknare, för vi har haft det under hela kapitlet. ja... allt är bara så fruktansvärt idiotiskt!! :(  
jag fick då nyss höra av nisse att jocke hade ringt till peter och peter hade typ sagt att vi skulle få göra om ;) yes, säger jag bara! =P nu ska jag väl hitta på nåt annat i 20 minuter innan bussen äntligen kommer :) see ya!

Musiktips: "Don't cry" - Guns and roses

Har en framför mig :D


Gympa :S

Idag slapp jag skolan för att jag först skulle till doktorn och sen skulle jag fara och kolla synen ;) först vaknade jag vid nio imorse (chill värre alltså) =) sen for jag, mamma och anton till stan. vi köpte en tårta och tuggummi på ica kvantum och for sedan till sjukhuset. där träffade vi Elena(min läkare) och tog blodprov, vägde och mätte mig. Jag är 63,5 cm lång nu *sträcker på mig* :D hehe, menmen sen for vi till mormor och åt lunch & tårta med henne. För idag fyller hon 72 år! :D Grattis!! Efter det gick vi lite på staan och jag provade lite sstövlar på din sko, och hittade ett jättesnyggt par. köpte det dock inte och sen for vi till specsavers. jag fick kolla synen med någon ung kille som typ var lite halvrolig. Jag ser iallafall perfekt på vänster öga men höger öga suger, så att säga. Jag måste därför ha glasögon för jag är översynt på höger öga. Så jag lånade hem tre par glasögon och jag ska då köpa två par, men jag vet inte vilka än ;P 
sen så for vi till ica maxi och sen hem! jag missade typ ingenting på skolan, förutom att vi tydligen skulle planera våra egna lektioner på gympan och tina & vickis är med varann. så jag har ingen aning om vem jag ska vara med, vägrar vara själv :S men vi får se hur det blir, jag hoppas typ att emma är själv, hehe ;) men nu ska jag iallfall plugga, har TVÅ prov imorrn, längtar inte :( so och matte... menmen hejdå!

Musiktips: "Riwer flows in you" - Yiruma

Chokladkolakakor

idag har jag bakat, pluggat och sjungit :) haha, det där var lite för kortfattat, va? okej, nu kommer den lite längre versionen. Jag har pluggat fysik och är nästan klar(det ska in imorrn), jag har bakat chokladkolakakor och sen sjung jag, mamma och pappa singstar :)
jag vann hela tiden, of course ;D menmen, jag har inte gjort så mycket annat, helgen har typ varit rätt lugn och lite tråkig :) har nu inget mer som jag orkar berätta, sry ;P haha, byebye!

 mina kakor ;)

Musiktips: "Cool thing" - Rascal Flatts

Atomfysik = Intressevimpel... (ironi)

Jag absolut hatar fysik, det är det mest värdelösa, sämsta och mest idiotiska ämnet som finns. Jag skriver just nu bara för att jag inte orkar göra fysik hela dagen, jag har typ gjort det hittils :/ men jag har fortfarande mycket jobb kvar så jag ska typ jobba stenhårt med det imorgon också, det har för övrigt totalt förstört min helg, it sucks helt enkelt.
jag jobbar med en massa skit om strålning osv :S 
menmen ikväll ska jag kanske till tina eller vickis och se film eller nåt. Men jag kommer inta att sova över någonstna för jag ska ju som sagt plugga imorgon igen... not very funny, no. x(  

Än en gång har nu allting blivit kursivt, min dator laggar tydligen sönder: "Meltdown, meltdown!" Never mind, vi går vidare. Men jag har typ ingenting att gå vidare med, har inte gjort något speciellt idag och jag skrev igår så... menmen, nu måste jag återgå till fysiken, I hate it! :S so long! ;)

 Hata fysik!

Musiktips: "Cool thing" - Rascal Flatts

Pictures

Hejsan, idag har jag varit på skolan och det har varit allmänt chill. På franskan fick vi tillbaka våra brev som vi har skrivit, jag skrev ett testamente. Och gissa vad jag fick för betyg...? ;) MVG!! :O jag tänkte typ: Hur fick jag det?
Så det känns som om Ida kommer att bli en bra lärare, åtminstone nu :) haha. På gympan spelade vi fotboll ute och det var inte så kallt som jag trodde att det skulle vara faktiskt. Jag var i samma lag som Robin, Tina, Christer, Anna, Albin & Frida =) vi vann såklart, med 3-0 ;D det var typ kul. Vi mötte iallafall Vickis, Thea, Lalla, Jocke, Matilda, Nisse och Cortega/Cortesa nånting (han var en asyl så jag vet inte riktigt vad han heter). På musiken så ska vi nu börja med popkunskap eller nåt, vi ska göra ett ganska stort arbete om 50-till 60-talet. Det är typ intressant osv ;) när jag kom hem så läste jag iallafall ut en hemsk bok som heter "Säg det inte till någon" , jag har lånat den av Emma. Den var en sann historia, och jättehemsk ;( sen åt vi middag och efter det chillade jag bara ett tag och tog jättemånga kort med min webbkamera (kommer nog några senare) ;) sen såg jag, pappa, lukas och anton "Natt på museet 2" =P den var rolig och efter det såg vi "Morden i Midsomer" 
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag hittar väl förmodligen på något ;) ska kanske se "Änglar och Demoner" med pappa. Den boken är iallafall jättebra ;) har stora förväntningar på filmen... ;D menmen, lägger för nästan första gången in bilder på mig själv nu... endast snälla kommentarer!! ;) 

 En bok jag läste ut i förrgår, den är jättebra! ;)

 Jag har just lagt över allt hår på en sida, älskar mitt hår när det är så ;) blev faktiskt rätt nöjd med bilden ;)

 Har funderat på att bli en professionell gitarrist ;) PS. jag vet att min arm ser helt cp ut på den hära bilden :) 

 Bild på den sorgliga boken :(

Men nu avslutar vi väl med musiktipset ;) Hare!(inte som i nästan kanin)
Musiktips: "You and me" - Lifehouse

RSS 2.0