Nyårs hos mig =)

hejsan, igår var tina hos mig och vi såg film ;) både "Avatar" och "De tre musketörerna" fick genomgå våran hårda kritik ;) vi såg Avatar utan text så man fattade såklart allt... nja inte riktigt :) De tre musketörerna fick mycket kritik för tillgjorda gester, men är ändå den bästa klassikern ;) vi hade på dagen varit först i stan och åkt snowboard i vitbergsbacken, det gick jättebra :) förutom att det var 17 minusgrader då.. men annars var det bara kul. sen gick vi lite på stan, men jag shoppade inget. jag var ju på mellandagsrean i fredags:) vi var vakna inatt till 4 ungefär, sedan försökte vi somna ;D och 12 imorse vaknade vi av att tinas mamma ringde och ville prata med tina :( jag var väldigt trött då =P men sen så for hon hem vid två och jag har typ chillat vid datorn ända sen dess ;)

det är nu bestämt att vi ska vara hos mig på nyårsafton, alltså imorrn ;) min familj åker bort så det är fritt fram, hehe... de som kommer är: Emma, tina, vickis (tror jag), nisse, kanske, robin och nisses kusin, gustav ;) så det blir nog skoj, vi ska väl träffas kring sju här, men emma ska komma tidigare, hon får inte skjuts vid sju ;) tina skulle kanske också komma tidigare men vi får väl se hur det blir ;) alla tar med sig något gott och så delar vi =) man kan ju ta med filmer och spel också, så vi inte får tråkigt ;) hatar när det blir drygt.
annars är det inget nytt, ska väl städa mitt rum nu så det ser fint ut till morgondagen ;) men innan jag drar så ska jag lägga in lite bilder från året som gått och härma andra ;)
 iallafall, det här året har jag hunnit...

 bada i vitbergsbadet =)

 skrämma folk =)

 färga håret =)

 skaffa glasögon =)

 sova över hos emma =)

 hoppa studsmatta =)

 spela kort på tre kronor =)

 få håret tuperat på bodaborg =)

 åka båt =)

 få en frisyr med pennor =)

 göra skuggfigurer =)

 sälja fika på folkets hus i boliden =)

 få lift till busshållplatsen =)

 fira jul =) jag och lillkusin Alma

 se på kalle anka på julafton =) fr.v. jag, elin, alma, anton och edvin

 få julklappar =) som många andra:

 minsta kusinen egon och "tomten" =)

 syster elin =)

 brorsan anton =)

 brorsan lukas, tragiskt nog ett AIK-fan =)

 kusinerna alma, ester och moster ulrika =)

 kusinerna otto och edvin =)

sen har även mina vänner firat jul:

 Emma =D

 Tina

OCH

 
Vickis

Ja, det var allt :) nästa inlägg blir förmodligen nästa år, haahahahaha xD =)=) hejdå!

Musiktips: "Min sång" - Jimmy Jansson

nyårsfirande... eller?

hejsan, kände att det var dags för en uppdatering ;) jag börjar med att berätta vad jag gjorde i förrgår (fredag).
först så for jag till stan med mamma, lukas och elin, vi skulle shoppa på mellandagsrean, och lukas skulle på bio. vi for först till hm och där köpta jag två tröjor, en blå kofta och en röd tjocktröja. =) sen for vi på gina tricot och där träffade jag vickis;) hon gick på stan med hennes syster, hennes kusin emma och elena. vi provade likadana jeans och båda köpte dom ;) jag köpte även en grå kofta som var jättemysig ;D sen lämnade jag mamma och de för att gå med vickis och emma på stan istället. vi gick till kappahl och lindex för att titta på "coolkläder" till emma, hon är bara 6 år :) så vi köpte en tunika och leggins till henne, hon hade dock egna pengar som hon betalade med =P sedan åkte jag hem med de och vi stannade på solbacken för att handla. jag vickis och emma gick till Ica Maxi, Rusta och ÖB och köpte godis :) sedan åkte jag med de hem och vi lekte med emma resten av kvällen. sedan såg vi på film innan jag for hem ;) 
på lördagen(igår) så kom släkten igen ;) mina kusiner på mammas sida och mormor, vi skulle äta julbord... igen ;O så vi åt och typ såg lite på tv, jag lekte med egon i två timmar när de andra for till gympan, det blev lite trist efter en stunds lekande med bilar;) sen for de på kvällen och jag & elin såg på film, en film som heter "True Lies", den är bra, en actionfilm =D
idag så har det inte hänt så mycket, sov till 12 och har inte ätit nåt än:( skulle äta lunch men enligt mamma så blir det en tidig middag så jag fick inte äta lunch, hon föreslog att jag skulle äta mackor ist :S blev pissed off och sitter därför här och är allmänt sur.. annars kommer det väl inte att hända så mycket framöver ;) det blir väl något på nyårsafton, men jag vet inte. jag, tina och vickis hade pratat om att vara hemma hos mig, för min familj åker bort ;) men sedan har de pratat om att samla ihop en massa folk och fira nyår, så jag vet inte... jag kanske hamnar hemma ensam helt enkelt ;)

Musiktips: "How to save a life" - The Fray

Nyår nästa!

nu är julen över ;) men nyår kommer snart istället =D jag orkar inte skriva så mycket, släkten har varit här sen ett och jag har varit lite med mina småkusiner.. ;) så jag skriver nog bara en lista med sakerna som jag har fått och lägger in en fin bild =)
Jag fick: En mp3, en popcornmaskin, lila täckbyxor, mjukisbyxor, hudkräm + handkräm, ögonskugga, fotoalbum (typ), presentkort på sf bio (200 kr), två böcker, ett manikyr-set, 2 parfymer och en kroppsparfym, ett par benvärmare, 2 mössor (en svart och en lila-vit) samt även markeringspennor och toffifee, yummy ;) sen ska jag även få en snowboard och någon present från lukas :)
men allt som allt så är jag jättenöjd med presenterna och hela dagen har varit rolig ;P bästa julen på länge =D=D men det var nog allt jag orkade skriva.. blir farmor imorrn, vi ska äta julbord med kusinerna =) annars händer nog inte så mycket förrån på fredag... men det skriver jag om senare :) tjingeling!

Musiktips: "Love comes" - The Posies


Välkommen till familjen ;)

hejsan alla :) tänkte bara upplysa er om att det inte kommer att bli en lika flitigt uppdatering på bloggen när jag har börjat om skolan igen ;) bara så ni inte blir besvikna sen.
menmen, idag har jag varit med tina =D jag vaknade halv 12, pappa väckte mig ;( då blev jag lite arg men sen så drygade jag ett tag innan jag duschade, efter det så blev det lunch :) sen kom tina med 2-bussen och vi sjöng singstar, jag vann såklart hela tiden ;) hehehe *nervöst skratt* ;D sen åt vi tacos och sen for vi till gympan med typ hela min familj. först spelade vi pingis, sen basket (7-up) och sist lite av varje ;) sen for tina hem och jag också ;) sedan dess har jag typ suttit och drygat i mitt rum, jag och elin såg en jättebra film som hette "Välkommen till familjen". någon mer som såg den? ;) bl.a. Luke Wilson och Sarah Jessica Parker var med i den ;) om ni inte vet vilka de är så, Luke är en JÄTTESNYGG(!!) kille, och Sarah Jessica Parker är tjejen som är med i "Sex and the city", hon med krulligt hår :) menmen, den var rolig och allmånt bra :) annars har inte mycket hänt, bara 2 dagar kvar till julafton nu, längtar fortfarande inte så överdrivet ;)
hejdå allihopa, nu ska jag se på tv en stund till och skriva lite på andra bloggen, läs den ;)

Musiktips: "All I need" - Mat Kearney

 Sarah Jessica Parker är tjejen i mitten och Luke Wilson är på bilden uppe i vänster hörn ;) många kanske känner igen Rachel McAdams till vänster om Sarah Jessica Parker ;)

New Moon = bättre

lyssna, nu är det bara 3 dagar kvar till julafton! yeay!! =D=D och 18 dagar kvar av jullovet ;) I feel good, nananananana, I know that's it's christmas, nanananananana :D min åsikt om julen, även om jag inte riktigt längtar till julafton.. mina kusiner kommer, men jag är typ inte med de så mycket. så det blir väl typ att spela dator eller läsa, inte så jätteskoj :S
jag har slagit ett rekord idag, jag vaknade kvart över 1 ;) så länge har jag typ aldrig sovit förut :D men då var jag vaken till halv 4 igår natt också så... men jag var uppe och såg "New Moon" så länge, och vet nu vad? den var mycket bättre än ettan, alltså "Twilight" ;) så den var inte direkt en besvikelse, fast jag hade inte text så vissa saker var lite svårförstådda :) men allt som allt så var de en bra film =) det fanns ett jätteroligt citat i den som jag ska skriva ;) "Never trust a vampire, trust me." det kanske inte låter så roligt men det är Edward som säger det och han är en vampyr ;) eller så var det bara jag som tyckte att det var roligt, jag satt och skrattade åt det klockan tre i natt :) 
idag har jag inte gjort någonting, jag har fortfarande pyamas på mig ;) just nu sitter jag och ser på "One Tree Hill" :P det är rätt så bra, jag gillar typ de gamla avsnitten :) sen ska jag väl läsa eller nåt, just nu läser jag Skuggan, en jättebra fantasy-bok, den andra i serien. det är fyra böcker i serien och de är faktiskt bra =) iaf tycker jag det, men då är jag Sandfors största fantasy-nörd ;D

men det var nog allt jag hade att säga just nu, jag uppdaterade ju faktiskt igår också =P så... hejdå! =)

Musiktips: "Old Irish Blessing" - Teresa Jennings

 Bara en poster för New Moon :)

 Som sagt, andra boken i serien ;) de andra heter Magi, Alkemisten och Sökandet :)


Ännu en dos av acciverda

Det var jättekul igår ;) vi for till siretorp som jag berättade lite om i förra inlägget :) från början var det jag, nisse, robin, markus, johanna, madde, thea, lizz, tina, erik och vickis =) vi spelade spel, alias ;P sen for lizz, madde, thea och johanna hem, för de skulle inte sova över. när de for så fortsatte vi att spela och sen så såg vi en film, "Dangerous Water". Den handlar om hajar, men är inte så seriös :) sen pratade vi om massa saker och byggde en koja tills klockan var fyra på morgonen =D då såg vi på "Ice Age" och då var alla trötta så vi skrattade åt allt ;) markus och vickis somnade ganska fort, sen somnade då jag vid halv fem :) klockan tio vaknade jag av att vickis mamma ringde till vickis och sa att hon stod utanför. så vickis plockade ihop sina saker och sen for hon hem ;) vi andra låg och sov eller halvsov till halv elva, då kom albin och lovisa ;) de skulle kolla om vi var vakna osv, men efter en halvtimme så for de hem igen. sen så städade vi och så for alla hem ;) 
sen så skulle tydligen vi fara till boliden och lyssna på julens sånger... kul... och inte nog med det, efteråt så skulle vi till mammas kompisar och tråka länge. så jag vägrade och jag och min mamma hade värsta stora bråket :S hon avslutade med: "Jag vill aldrig mer se dig!" och sen så for de. så nu är jag typ ensam hemma och längtar inte tills de kommer hem igen :( jag är bara jävligt less på att de försöker tvinga mig med på saker ;S

Musiktips: "Fix you" - Coldplay

Kort och gott från grötfest

hejsan alla, detta blir ett mycket kort inlägg eftersom att jag ska sova strax ;) igår så hade vi grötfest på skolan och vi fick våra betyg, det var jättekul :) först hade vi lite spex och mat osv, sen såg vi en film, ett bildspel och en dans, och sen var det fika och kramring + betyg. efter det så var det slut :D jag och elin åkte hem med tina ;)
innan grötfesten så var jag, elin, tina, emma och robin på vienna och åt middag, vi gillade inte gröten så mycket ;) sen for vi till matsalen och gjorde det sista, typ lite förberedelser. sen kom alla andra elever och vi började. det var spex och sång innan maten, som bestod av tomtegröt :/ det smakar inget vidare... tycker jag iaf ;) sen var det lite mer spex och sång, de som sjöng och spelade var grymma =D=D särskilt matilda gjorde ett jättebra jobb med solot i "Smoke on the water". och jag måste även berömma henne, alexanders och morgans insats som konfrencierer(ingen aning om stavningen), de gjorde ett bra jobb ;D även erik spelade väldigt bra och nisse sjöng... ja, han sjöng iallafall ;) nä men allvarligt, det lät bättre än väntat ;) 
sen såg vi på en dans i gympan, den var bra ;) sen så såg vi på en rolig film och efter det var det ett roligt bildspel ;) sen var det fika och det smakade mycket bra, bra jobb fikagruppen :) efter det var det nomineringar och läs på tinas blogg om hennes nominering ;) sen var det dags för kramring och jag har slutat tycka att det är så hemskt ;) herregud, man ska bara krama alla i en mikrosekund var, big deal :) sen fick vi våra betyg och det var väl bra också =P imorgon ska kanske jag, vickis, robin, albin, emma, nisse och kanske erik fara till siretorp och hitta på något;) hoppas att det blir, för det låter kul =D annars ska jag nog fara till stan imorrn, bara kort för att köpa nån julklapp ;) menmen (notera att det är det första "menmen":et i hela inlägget :O:O), nu ska jag sova :) kram till alla ni som orkar läsa min blogg, lät det där not fjortis, eller? ;) skämt skämt, hejdå! =D

 Gammal bild ;)

 Erkänn att den var cool Vickis! ;)

Ja, vad kan jag säga... det är mina kompisar :)

Musiktips: "Välkommen hem" - EMD

nice weekend - acciverda!!

helgen har varit jätterolig, i fredags så spelade jag i lussecupen i boliden ;) mitt lag hette kokosbollar och det var jag, tina, madde, maddes pappa niklas, rasmus, samuel, sandra k, camilla, erik m, erik h och brässe :) vi kom trea av fyra lag och det kanske inte var så jättebra men jag tyckte iallafall att det var kul, även om många, t.ex. tina typ hettade slnder varje gång som vi släppte in ett mål ;)

på lördagen så for vi till stan och shoppade. jag köpte lite julklappar och lånade böcker på biblioteket ;) sedan for vi hem och på kvällen såg jag två bra filmer, ett drama och en komedi ;) de var faktiskt rätt så bra :D

på söndagen hände det många roliga och knasiga saker ;) vi bestämde oss för att vaka, robin skulle hyra siretorp och vi skulle "sova" över där ett par stycken :) jag for dit klockan 8 och då så var robin, nisse, albin, matte, markus, lalla, thea, johanna, emilie och madde där ;) efter en stund kom vickis och efter ytterligare en stund kom emma =) då skulle vi leka typ mörkerkurragömma och då kom tina. vi körde det ett tag och i början började en fnissa vid nåt tillfälle och då kunde såklart inte jag hålla mig för skratt heller, så vi började skratta allihopa efter ett tag. =D sen körde vi lite lekar och spel innan lalla, thea, markus, emilie, johanna, nisse och madde for hem, vi andra skulle sova över. alltså var det jag, robin, vickis, matte, emma, abbe och tina som var kvar :) vi spelade lite spel och började lägga oss i "mackor"; det innebar att man lade en madrass på golvet, sedan lade sig någon på madrasses och man lade en madrass ovanpå den och så fortsatte man göra såna lager. det var ett mycket effektivt sätt att hålla värmen. sedan for vi ut och spelade fotboll, själva bollen var gjord av en tom cola-flaska med snö i. det var jätteroligt, vi körde killarna mot tjejerna och tyvärr så förlorade vi. ;/ menmen, det var kul;)
sen gick vi in och spelade alias ett bra tag. sedan mot morgonen blev det tråkigare och tråkigare. ingen sov en sekund och vi var alla trötta. vid halv 7 på morgonen gick vi hem, albin hade farit hem typ en timme tidigare. ;) jag och emma for till slut hem till mig för att vänta på skolbussen, skola...
på skolan hände inget särskilt, alla från siretorp var jättetrötta, vickis var hemma från skolan eftersom att hon mådde dåligt:( menmen, nu ska jag sova, bye! =D=D

Heej alla! vill ni veta en konstig sak. jag vaknade nyss och var övertygad om att det var morgon, så jag steg upp och gick in i köket för att äta frukost, där satt mamma och åt spagetti och pekade mot  en tallrik för att jag skulle ta för mig. Jag gick fram till skafferiet istället och tog fram mackor, sen sa jag: "Jag ska ha frukost." sen fick jag reda på mitt lilla misstag men jag orkar inte tänka på det nu, trött fortfarande.... och grymt nyvaken. snart ska jag duscha, om jag orkar. funderar på att vara hemma från skolan imorgon, om min huvudvärk som jag har inte ger med sig :S menmen, hejdå!

Musiktips: "Africa" - Toto

pissed off...

om vi säger så här, allt som kunde ha gått fel, gick fel.. 
jag for till gympan, robin var redan där. sen kom markus och albin och sist kom nisse. jag smsade vickis och tina för att fråga när de skulle komma och fick en överraskning. ingen av de fick skjuts, hannes skulle också komma:/ robin hade frågat tina om de skulle hämta henne, men då hade hon sagt att hennes pappa skulle skjutsa henne. men sen frågade jag henne och då sa hon att hon inte fick någon skjuts :O så jag blev lite förvånad då. men sen så var jag och killarna där, vi spelade typ pingis och lite blandat. sen orkade jag typ inte vara kvar, vi gjorde egentligen inte så mycket. så jag började gå hem med alla mina grejer och då går min påse sönder och hälften av mina saker ramlar ut. jag får typ tvinga mig själv att inte skrika och blir bara väldigt förbannad på påsen... sen kommer jag då hem och nu sitter jag här i mitt rum..
så kvällen blev alltså inte så lyckad, eller den blev inte som jag hade tänkt. så jag orkar typ ingenting nu, har inget att göra osv.

pallar i musiktips, för deprimerad.......

Övernattning i gympan...

Så här är läget, jag hade skrivit väldigt mycket för ett tag sen om förra helgen, såklart så försvann det helt :S så nu kommer en väldigt förkortad version av förra fredagen..
Först var jag på skolan och hade väldigt ont i vänster arm från vaccinations-sprutan jag tog i torsdags. Så jag var inte med på gympan och det var inte så många som var det heller. Det var inte så många som var på skolan över huvudtaget. Menmen, efter skolan for jag och vickis till stan och shoppade ;) jag köpte julklappar och en klänning till grötfesten, vickis köpte också några saker :) sen åkte vi hem med mamma och for nästan direkt till siretorp för att äta tacos :D efter det så for vi hem, tillsammans med hannes och nisse. vi sjöng singstar hemma hos mig ;) jag och vickis mot hannes och nisse. gissa vilka som vann? :P
efter ett tag kom abbe och robin, vi for till gympan allihop. vi hade tänkt sova över men alla bangade. kortfattat så var det en väldigt rolig kväll =D

nu har jag just gjort tacos och en chokladkaka, mums... :) snart ska vi äta och lite senare ska jag, vickis, robin, albin, nisse och kanske wille m.m. fara till gympan och sova över = grymt ,kul :D:D:D jag hoppas verkligen att det blir bra, men jag tror nog att det blir det ;D
annars har det inte hänt så mycket i veckan, bara lite skolsaker.. jag har MVG i kemin i år, alltså i slutbetyget :) väldigt nöjd med det måste jag säga:D men annars har vi inte fått veta nåt annat.

imorgon ska jag och min familj fara till farmor och baka godis (tradition) och det blir väl skoj. mina kusiner ska vara där och jag ska väl hälsa på mitt kusinbarn, Sigge;) jag gillar faktiskt småbarn så länge de inte kan prata eller röra sig allför mycket, hehehe ;) sedan måste jag plugga lite till hemkunskapsprovet.
menmen, vi ses :) det känns bra att ha uppdaterat nu ;P;P

Musiktips: "Backwards" - Rascal Flatts

 Togs i tisdags när Vickis sovde över hos mig ;) Vi pluggade faktiskt också, en stund....

RSS 2.0