Vintern rasar ut i våra fjällar, eller nåt ;)

hello, vissa kanske fattade vem som gästbloggade förut? ;)
menmen, det har varit lite rörigt kring valborgs iår. jag har inte riktigt kunna bestämma mig för vad jag skulle göra ;) först frågade emma om jag skulle vara med henne, elin och lollan. jag sa kanske ;) sen frågade tina om vi skulle hitta på något. jag sa åter igen kanske ;) men nu blir det iallafall att typ vara med elin, lollan och emma =) tror nog att det kan bli kul =D
men nu ska jag nog gå och lägga mig, är trött :) hihi, imorrn blir nog en chilldag!

Musiktips: "Stronger" - Sarah Dawn Finer

     Dessa tre härliga tjejer blire att fira valborgs med! =D

8 dagar kvar...

gästblogg.. who is it?

hejhej. vem tror ni det är som gästbloggar? gissagissagissa:)

okej jag,evve,robin,alexandra och albin sitter i datasalen. jag tror inte att någon av oss orkar anstränga oss till att göra svenska.  haha vi ska skriva nått himla kärleksbrev till isolde och jag hatar att skriva smöriga saker så det går ju inte direkt bra HAHA 

ojj varför blev det kursiv ?
 okej mina planer för valborgs:(evelina gillar dom inte)
såhär jag ska köpa MKT godis och chips. hon fixar drickan och sen så ser vi antingen pearl harbor elr plugga till andra världskrigetåprovet. vad tycker du om det evelina?
okej nu ska jag lägga ut en video som är ASKUL:

HAHAH

Sweet Sixteen

hejsan, var nu igen ett tag sen jag uppdaterade ;) jag och matilda har pratat om att knuffa ner kenza på listan över mest besökta bloggar osv ;) så det är skärpning som gäller, eller hur? =)
jag har just kommit hem från åsa, har klippt mig ;) det blev ganska kort, hon klippte bort säkert en decimeter :O men jag blev jättenöjd, jag älskar det verkligen :) hihi...

idag fyller iallafall Vickis år, GRATTIS GRATTIS säger vi till henne, matilda har ju redan skrivit så :)
hon fyller 16 och får därmed börja övningsköra, så håll er borta från svedjan =P näe, skojar bara med dig, lilla vän! =D haha, känner mig väldigt flummig just nu, jag är trött.
sov hos tina inatt, eller försökte sova iallafall ;) jag somnade väl typ tolv och vaknade halv 6 :S men 5½ timmars sömn =) igår så var vi ensamma hos henne, vi åt muffins och bullar ;D ;D gillas<3 sen såg vi vampire diaries, den serien är verkligen jättebra! :)
menmen, här kommer en bild på födelsedagsbarnet, ska nog hitta på nåt annat :)



14 dagar kvar...

Musiktips: "Screw You" - Ted and Kate Micucci -----> länk: http://www.youtube.com/watch?v=il1VTVYRQD8


Guy Love

hejhej, kom hem för en timme sen :) har varit på bio och sett "Alice i Underlandet", den var verkligen jättebra! =D den ser väldigt läskig och endast konstig ut på trailern men den var mycket bättre än så :) den var konstig ibland men mycket rolig också, och spännande :) mycket bättre än den gamla tecknade versionen om man säger så ;D jag rekommenderar den starkt, man kände sig typ väldigt glad efter filmen, eller jag gjorde iallafall det.
i början verkade den ganska dålig och långtråkig men det ändrades typ direkt, den var två timmar lång men det kändes ungefär som två sekunder ;) Johnny Depp var bäst, eller näst bäst ;) de bästa var "fat boys", två jättekorta, jätterunda tvillingbröder ;) de förgyllde verkligen hela filmen! =) menmen, nu ska jag se någon bra film tror jag :) hejdå alla!

Musiktips: "Guy Love" - Vet inte artisten men den är med i Scrubs ;)




tråkigt...

hejsan, verkligen på tiden att en uppdatering dyker upp! :) jag har egentligen inte något att berätta, det har typ inte hänt något ;) idag är näst sista dagen på lovet, snyft! :( men det är inte så farligt ;) vi gjorde bort allt innan lovet, t.ex. musikuppträdandet osv :) menmen, det här blev ett väldigt kort inlägg! ;) jag har verkligen ingenting som jag orkar skriva :) hihi... :) så, hejdå!

Musiktips: "The neverending story" - Spencer Proffer och Steve Plunkett

RSS 2.0