Dax för bad

Hejsan, jag orkar verkligen inte dra allt som hände på resan, blir nog en bildbomb senare ist :) Nu ska jag bara berätta lite om hur helgen har sett ut!

Fredag:
Jag var först bara hemma och chillade. Sen frågade Tina om jag ville följa med hon och Vickis och bada i Träskbacken senare. Jag hade tråkigt och sa ja. Sen så skulle vi tydligen fråga Albin och Alexander också, men Vickis hade redan pratat med de och jag & Tina typ: Vill ni följa med och bada?? Och de typ: Öh, ja. Vi har ju redan sagt det!
Dålig info där Vickis ;) haha. Men då skulle även Jocke med, så det blev lite oväntat allt som allt ;) Men de skulle först hem. Så jag, Vickis och Tina var hemma hos mig och väntade. Sedan när de kom så var även Hans med de. Så jag smsade även Robin och då följde även han med. ;) Sen for vi till Träskbacken och började grilla. Det var endast jag och Tina som badade, de andra fegade ur. Suck, suck, suck... ;) Sen for vi hem igen och jag gjorde typ ingenting.

Lördag:
Hände ingenting förrän på kvällen då jag stack till Tina. Jag kom dit vid sju och då gjorde vi middag, tacos. Sen fick Tina ett sms av Robin, han frågade om vi skulle med till Träskbacken och bada... igen. :) Vi for då från Tina med min moppe och for till Träskbacken med Robin. Vi grillade, drack coca-cola och åt "vad-de-nu-heter" som Robin bjöd på. :D Sen så badade även alla tre :O och vi simmade jättelångt för att hämta bryggan. Det var ganska kallt i vattnet men man vande sig vid det. När klockan var typ ett så bestämde vi oss för att sticka. Vi tog då en omväg och bestämde oss för att fara till Kusmark. Vi for dit och for till skolan där vi klättrade över ett stängsel och kom in till en pytteliten lekpark. ;) Det var väldigt nära till kyrkogården och vi gick även dit. Jag hittade bl.a. min morfars grav. Sedan såg vi de nya gravarna, en var från 2010 och den var typ nygrävd. Snacka om läskigt alltså :S
Sen när vi for hem, klockan var typ två, så körde vi förbi ett hus i Granå och Tina skrek att det var en genomskinlig kvinna. Så vi vände och hon var typ hysterisk så det smittade av sig. Vi körde försiktigt tillbaka och såg att det var någon staty av en kvinna, gjord av ståltråd. Sjukt?! Robin sa att det typ var för att skrämma bort tjuvar men jag vet inte.. ;) Men sen for vi tillbaka till Tina och Robin for hem.
Jag och Tina åt lite varmkorv och sen så somnade vi vid fyra typ.

Söndag:
Jag vaknade hos Tina vid typ ett och hade då fått ett sms av min mamma att jag skulle hem. Anton hade släktkalas :S Men då jag skulle fara så funkade inte moppen. Så pappa hämtade mig och vi lämnade den hos Tina. Sen så var det då släktkalas, jag gjorde inte så mycket. Typ tittade på när min bror spöade min kusin i schack ;)

menmen, vet inte vad som hänt mer. nu ska jag duscha :) bye!

Musiktips: "Monsters" - Mark Provart

RSS 2.0