Boom Boom Pow

hejsan, kände att en uppdatering är på sin plats ;) nu är helgen snart över men den har varit hyfsat lugn ändå, ganska rolig :) just nu sitter jag och ser på en rolig film på trean, "Wedding wars" den är typ bra. men här kommer en snabb genomgång av min helg:
I fredags så hände nog ingenting, jag såg typ bara en film med anton :)
I lördags så hände ingenting på dagen, men klockan fyra skjutsade mamma mig till vickis och stannade sedan ett tag och fikade ;) matilda och hennes mamma var också där. sedan for mamma och johanna (matildas mamma) hem och vi "barn" stannade kvar ett tag till. sen for matilda hem och jag & vickis körde ett spel, "Minuten" :) sen duschade vickis och efter det åt vi middag. då var klockan 8-9, det var lite drygande där också nån gång ;) men sen visste vi inte riktigt vad som skulle hända eller vad vi skulle göra så vi ringde albin och frågade om inte han och william ville vara med oss :) och de ville de så de kom och hämtade oss med willes epa.
vi satt lite trångt, jag, vickis och abbe delade på ett säte, men vickis satt i mitt knä så det funkade iallafall. vi stötte inte på några poliser ;)
sen for vi hem till albin och såg en film, "Allt för min syster", den var väldigt sorglig men killarna typ skämtade och kommenterade hela tiden så det blev inte så ledsamt ;)  sen spelade vi Med andra ord, ett spel :) det var jag och william mot vickis och albin. vi vann två av två gånger =D=D sen gick jag och vickis till mig och bad pappa om skjuts tillbaka till vickis, det fick vi som tur var ;) sen kom vi fram till henne typ vid två och smög in i huset. vi gick sedan och la oss men pratade ett tag till och sedan somnade jag. sedan vaknade jag mitt i natten och upptäckte att min sängplats hade krympt, jag och vickis sov skavfötters, så jag gick och lade mig i hennes soffa istället ;) 
vi vaknade imorse halv tio ungefär men steg upp kvart i elva, typ :) sen åt vi frukost och for med matilda och hennes pappa till sandfors. vi for till gympan för de skulle öva på isdansen som de ska göra på onsdag, vi har vinter-os på skolan ;) men det gick sådär, robin kom men de, och jag då, kom inte på nån låt... 
jag ska inte vara med på isdansen, skulle bara försöka hjälpa de lite ;D menmen, sen for vi hem och sedan dess har jag typ endast chillat och sett på tv ;)
men nu ska jag nog äta middag... kycklingtacos :S så, hejdå! ;)

Musiktips: "Boom Boom Pow" - Black Eyed Peas


It's payback time... ;)

hejsan, kollat på våran andra blogg? om inte, gör inte det!! om du redan har gjort det och sett en film som vickis publicerade, så har jag ingen kommentar...  iallafall, då kanske ni förstår att vickis förtjänar en hämnd :)
därför: bildbomb :)

 Bilden vickis tycker är ful, men hon ser ju inte så bra ;)

 Från konfan :)



 Long time ago ;)

 Från grötfesten :)

 Från grötfesten :)

 Från  nyårs :)

 Tagen med min kamera på datorn, när vi egentligen skulle plugga teknik ;) hon har en godiis i munnen :) hehe...

 Också tagen när vi skulle plugga :)

 När vi skulle plugga :)

 När vi skulle plugga :)

 Tagen hemma hos vickis nån gång ;)

men det var nog allt jag hade att säga/visa :) hejdå!

8:e mars - Uppsala

hejsan, nu blir det ett mini-inlägg. jag är inte så pepp på att uppdatera just nu ;) dagen har väl gått hyfsat fort ändå, ganska chill med lektioner, ingen franska :D miljöarbetet ska snart vara klar och jag kommer inte att hinna typ, känns det som iallafall. jag känner mig EXTREMT stressad just nu, det är mycket att göra osv :( hatar sånt...!!
menmen, fick reda på en rolig grej idag ;) den 8:e mars sticker jag, mamma och anton till uppsala för att ta massa prover osv. men sen så ska vi även shoppa och sånt :D längtar massor! vi ska även åka tåg dit och hem, jag älssssskar tåg ;P mitt favoritsätt att ta sig fram. hihi =) men det blir nog kul, ska shoppa loss ;)
men det är nog allt jag har so far :) idag hade vi en taluppgift i engelska och det gick bra, kändes ganska skönt :) så... hejdå! :P

Musiktips: "Proud" - Heather Small <----- temasången till Biggest Looser - Couples

andra bloggar

hejsan. nu har det varit extremt dåligt med uppdatering, men så blir det när man har tre bloggar ;) iallafall, ni får kolla på min andra blogg, http://mhaveb.blogg.se/ där står allt om de senaste dygnen, annars kanske det finss nåt på http://mohahaoo.blogg.se/ =D menmen, bye!

Haiti<3

Hejsan, många, eller alla har förmodligen hört om vad som hände i Haiti. För er som inte vet, det var en jordbävning och massor med människor dog. Mycket tragiskt och sorgligt. Hittade denna fängslande video, tyckte att den var väldigt fiin! Så lyssna och skänk en tanke till alla i Haiti.
PS. Musiken börjar på typ 01.15

Musiktips: "We are the world"


Just so you know...

jag är inte arg och önskade att allt kunde bli som vanligt igen. har nästan gett upp hoppet om det men...
jag litar på dig, bara så du vet. jag har bestämt mig för att jag gör det osv. jag vill gärna att vi ska bli vänner igen, och jag hoppas att det blir så snart... 

"Det finns ett litet ord, För lite använt på vår jord, Det torkar tårar lindrar gråt, Det lilla ordet är: FÖRLÅT!"

FÖRLÅT!


dålig på uppdatering...

hejsan, nu uppdaterar jag ÄNTLIGEN kanske några av er tycker ;) jag kan väl bara nämna att lusten har minskat litegrann osv ;) men i torsdags kväll så for vi (tg m.m.) till fjällen, klippen :) vi kom hem i söndags. på fredagen och lördagen åkte vi skidor eller snowboard i hemavan, en skidbacke och på söndagen for vi hem igen, vi hade väldigt roligt och både lekte och pratade. seriöst och oseriöst. =) jag orkar dock inte gå in på detaljer, jag, vickis, tina, robin och tua sov i källaren alla nätterna och jag åkte snowboard. det är väl det viktigaste.
nyss åt jag semlor och just nu ser jag på "Familjen Annorlunda", ett program om udda familjer ;D menmen, det var allt jag hade att säga idag, kommer nog ett inlägg imorgon också, tror jag. om inte: imorrn ska kanske jag, vickis och tina fara och gymma på hålet, som vi gjorde förra veckan. men jag vet inte än :) bye!

Musiktips: "Fields of gold"  - Robin Bengtsson

V för Vendetta

hejsan, ska bara nämna att nu är melodifestivalen igång ;) ikväll var det vissa bra låtar, men vissa borde inte ha varit med ;) så jag orkade inte fortsätta se på det och nu ser jag istället "V för Vendetta", en jättebra film som kanske vissa av er har sett. jag har sett den förut och tycker att det är en väldigt bra & gripande film, den handlar mycket om rättvisa. menmen, det var nog bara det jag ville säga, har tråkigt... ;) hejdå!

ett stort citat i filmen: "Remember, remember, the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know no reason why the gunpowder should ever be forgot."

Musiktips: "I don't believe you" - Pink


bowling-succé

hejsan, igår blev jätteroligt. =) tina följde också med till slut och bowlingen gick bra.
vi åkte med bussen till sandfors och sen till stan. vi shoppade först på hm, typ underkläder... haha =) både, jag, vickis, matilda och tina köpta iallafall en sak. jag köpte tre saker :) hihi... sen gick vi på dallas och tog ett par bord och sen kom emma, robin och albin och joinade oss. vi åt och sen så var vissa lata och vissa hurtiga.
de lata: matilda, vickis och tina.
de hurtiga: jag, robin, albin och emma. =)
vi hurtiga gick/sprang till bowlingen och de lata tog bussen... suck, suck, suck vissa lär sig aldrig ;) vi kom ändå dit i tid och sen började vi bowla. det var hög musik och uv-ljus så allt vitt lyste som upp. jag visste det så jag hade en vit tunika på mig och lyste typ mest av alla där ;D haha, och musiken var bra så vi typ dansade hela tiden och hade bara väldigt skojigt. vi hade bokat två banor, och det var jag, matilda och vickis på den ena. sen emma, albin, tina och robin på den andra. totalt fick jag sju st strikar =D=D utan stängsel ;)
sen for tina, robin och albin hem. vi andra gick till coop forum från bowlingen och vi köpte lite gott :) glass, chips och dricka ;) sen åkte vi till krysset med vickis pappa och jag & vickis köpte pommes frites för var hungriga. vi åt i bilen på väg till vickis och matilda for direkt hem. vi andra for till vickis och då åt vi chips och började se på "Shrek", den var bra ;) men vi hann inte se klart den innan vi gick ner i källaren där vi skulle sova. vi pratade ett bra tag och sen somnade vi.
 vi vaknade imorse vid 10-11 någon gång och gick upp och åt frukost 20 i två ;) sen gick vi ut och gick med cymro en bit. vi knuffade även ner varandra i snön ett par gånger ;) efter det såg på fortsättningen på "Shrek", men vi hann inte se slutet. medan vi såg på filmen åt vi upp glassen och sen kom emmas pappa. jag åkte med de hem och sedan dess har jag bara chillat. just nu är det bara jag och anton hemma och nyss såg vi på "Legend of the Seeker", en jättebra serie som jsut har börjat gå på fredagar, men det var repris idag ;) ni borde se det, det är från 20.00 till 22.00 på fredagar :D:D menmen, det var nog allt, bye ;)

Musiktips: "Our Song" - Taylor Swift


changed plans

hej alla, igen ;) har blivit gladare men det är nog för att jag itne tänker på skåpet... grrr!
menmen, ändrade planer imorrn ;) jag ska nog sova över så vickis och det är andra folk som ska med. det blir bara matilda, vickis, emma, jag, robin och albin :) men det blir nog bra ändå. JAG ringde till bowlingen och bokade två banor igår :O väldigt stolt för att jag vågade ringa ;) haha, men nu ska jag fortsätta se på Glee, det äger :) bye!

Musiktips: "Bleeding Love" - The Baseballs

hatar hänglås...

hejsan, sitter i datasalen med robin, vi har ingen slöjd :) det är nice!
så bra som jag är så har jag låst in min nyckel i mitt skåt, tillsammans med min väska som innehåller busskortet och läxor som är till imorrn, det går inte bra för mig just nu kan vi väl bara säga... är förbannad på mig själv och hatar livet ;) imorgon blire bowling, ska nog bli kul ;) det är jag, matilda, emma, vickis, albin, robin och mattias som ska fara. vi far först hem till sandfors, sen till stan och ska väl shoppa osv ett tag. sen ska vi gå eller ta en buss till anderstorp (och bowlingen) och det är discobowling. sen vet jag inte mer, vi ska kanske hitta på nåt mer på kvällen också, men jag är inte säker på om jag orkar eller inte än..
menmen, jag ska inte dra ner er i min ilska, så jag skriver igen imorrn eller när jag kommer hem och har blivit muntrare ;) hejdå!

Musiktips: "I kissed a girl" - Katy Perry

 Dagens hatobjekt...

funny lunchtime

hejsan alla, kommer ett inlägg om dagen ;) har faktiskt varit en ovanligt bra dag! :O händer inte ofta.. det började med att jag steg upp kvart över 6 imorse och för första gången på typ tre veckor låg jag inte kvar i sängen utan steg faktiskt upp direkt. sen duschade jag snabbt och stack till skolan.
första lektionerna var chill, vi hade kemi-förhör/prov och lite annat ;) sen var det lunch och det var nog en av årets roligaste luncher, definitivt ;) jag åt med alexander, vickis, tina och emma =) vi pratade om många saker och det var bara väldigt kul :) sen var det engelska och då fortsatte jag, vickis, emma och alexander att prata men inte lika öppet om vi säger så ;) annars har nog inget annat hänt idag, jag är bara på allmänt bra humör, ävne om vi har nationella prov i svenska på tisdag och nästa torsdag :S menmen, bye! :)

Musiktips: "Pokerface" - The Baseballs

förbryllade?

hejsan alla =) förbryllade? jag vet att det inte är likt mig att skriva två dagar i rad men vad kan jag säga? jag gillar att överraska ;) dagen har varit bra, inte så jobbiga lektioner. fysik, tre språk och bild =) inget speciellt annars, har kommit på ännu en av mina idéer för böcker som aldrig skrivs ;) temat är såklart fantasy, som alltid ;D jag orkar inte gå in på vad den handlar om, det är inte speciellt bra.
just nu ser jag på "CSI New York", det är bra =D=D men otroligt nog, eller inte, så har jag inget mer att tillägga ;) kommer nog mer senare i veckan, men jag uppdaterar väl då... hejdå! :P

Musiktips: "Hot 'n' cold" - The Baseballs <------ ännu en cover, men då är väldigt bra på det ;)

 The Baseballs, tråkigt nog tyskar ;) det är ett väldigt nytt band som släppte sitt första album 2009 =) albumet har bara covers men det är deras egna versioner av de :)

RSS 2.0