En vecka

Jag måste bara säga att jag inte ser fram emot att skriva det här inlägget eftersom att det kommer att bli himla långt! :o så jag sätter väl igång ;)

Måndag
Jag skulle börja praoa på Bokia. 5 över 9 for jag och Robin med bussen till stan och sedan så gick jag till Bokia och fick vänta i ungefär en kvart på att det skulle öppna. Sen när de öppnade så gick jag typ in och sa: "Öh, hej. Det är jag som ska praoa här i veckan." Men de var då jättetrevliga och jag fick då hälsa på alla. Resten av dagen fick jag typ prismärka och packa upp lite böcker från lådor. Sedan slutade både jag och Robin 17.00 och bussen gick 18.15 så vi gick typ på karamelltåget och köpte godis. ;D sen gjorde jag inte så mycket på kvällen.

Tisdag
Dagen började på exakt samma sätt som måndagen. Fast jag fick jobba ute i lagret med en kille som heter Henrik och ja, han var speciell. Läs dialogen.
"Kolla på den här bilden", sa Henrik och visade mig en bild på en hund som hade jättestora muskler.
"Ojdå", sa jag och log lite.
"Han har en muskelsjukdom som gör att hans muskler har förstorats."
"Okej..."
"Men han är snäll. Stor, stark och snäll. Ungefär som Bamse."
"Hmm..."
"Fast Bamse är ju helt psycho, och Nalle Puh också."
"Okej, vad hade du för uppväxt?"
"Vad jag hade för uppväxt?" (jättefult skratt)

Ja, han var lite... konstig, so to speak. ;) men sen på kvällen så såg jag en jättebra film iallafall. "Systrar i jeans". Jag har redan gjort ett inlägg om den så ;)

Onsdag
Gjorde samma saker som på tisdagen och måndagen. Fast på morgonen(kan ha varit någon annan dag också) så kom en gubbe fram till jag, Robin och Frida(Brännström) när vi satt utanför intersport på en bänk. Han gick typ lite konstigt och hade en ölburk i handen. Han kom fram till oss och frågade: "Hejsan små trollungar, vet ni var systembolaget ligger?" Jag och robin satt bara tysta men frida sa att den låg inne på citykompaniet och pekade typ mot ck. Han typ: "Okej, varför är inte ni i skolan, skolkar ni?" Frida sa typ: "Näe, vi har prao nu." Han: "Okej, vars då då?" Frida sa typ bara att vi var på olika affärer, så att han inte skulle typ komma och hälsa på oss. Det hade nog varit obehagligt. Men sen så stack han iaf och vi typ pustade ut. Haha, creepy, eller vad? ;) Men sen på kvällen så for jag, tina och pappa till Folkets hus i Boliden. Där träffade vi Frida, Alice och Fridas pappa. Vi skulle sälja fika på motionsdansen. Så vi stod typ och tog betalt av en massa pensionärer som hade dansat. Sen så diskade vi och räknade pengarna. Jag tror att det blev typ 990 kronor ;) nice! =D sen så for vi typ hem och inget mer hände.

Torsdag
Vi tog bussen som vanligt till stan. Sen hände typ inget mer den dagen tror jag, det var som alla andra dagar. ;P

Fredag
Vi tog bussen och började då jobba när vi hade kommit fram. På lunchen åt jag och robin som vanligt på dallas och de andra(vickis och tina) åt på Subway ;) sedan på eftermiddagen då jag snart skulle sluta så fick jag ett presentkort av de. Det var på 200 kronor!! =D=D jag sa typ tack jättemånga gånger och gick runt med värsta smilet. Sedan så slutade jag och träffade tina och vickis vid nordhs zoo ;) vickis for hem med sin mamma och jag & tina träffade tinas pappa. Tina lämnade några saker till sin pappa och sen så gick vi på stan. Vi åkte hem med bussen 18.15 och tina for hem då vi kom till mig. Jag var uppe ganska länge och såg på tv ;) haha

Lördag
Tina kom till mig tidigt på morgonen, vi skulle på hajk med TG ;) vi for sedan till efs och satte oss i henkes bil, vi skulle fara till Floda. Vi åkte i samma bil som Henke, Robin och Elin :P vi kom fram efter typ någon timme och åt då lunch (hamburgare). Sedan spelade vi lite brännboll innan vi skulle gå ner till sjön och typ fiska :S menmen, vi började gå innan ledarna för de skulle fika först. Men iaf, vi gick då vilse, vi gick ganska mycket för långt och när vi äntligen kom fram så for vi typ tillbaka igen direkt :S det var ganska jobbigt, jag och tina gick vilse... IGEN! :O till slut komm vi tillbaka till stugorna och vi var typ halvt döda då, det var typ det värsta jag har varit med om. OMG! ;) men sen åt vi typ tacos till middag, mums :D efter det så gjorde vi typ ingenting tills det var mörkt ute, då körde vi mörkerkurragömma en stund. Jag, Vickis och Robin gömde oss bakom en radiomast eller något liknande ;) efter typ ett par timmar så gick iaf tina och vickis in i den stora stugan och gjorde nåt. Jag , Robin, Maja och Nisse satt vid elden och pratade typ ut om saker ;) t.ex. praoen, gymnasium, jobb osv. Efter ett tag gick vi in till stugan som vi skulle sova i tillsammans med vickis och tina. Vi började spela kort och efter ett tag kom Vickis och tina ut till oss och de hade med sig Markus och Trisse(martin) x( det tog ett tag innan vi blev av med de och vi pratade ett tag innan vi typ halverst bestämde att vi skulle sova. men då kunde då vickis aldrgi hålla tyst så vi typ låg där och hotade henne. Efter ett tag så blev hon äntligen tyst och vi somnade typ direkt.

Söndag
Vi vaknade ganska tidigt och for typ direkt till nåt ställe, vi skulle se på en gudstjänst x( jag menar, varför inte bara döda oss genom halshuggning istället för att vi ska blir ihjältråkade :S men den var TACK OCH LOV rätt kort så vi var hemma vi halv 2 ungefär. Sedan när jag kom hem så duschade jag och sen for vi på bio. Jag, elin, anton, lukas och felix skulle se "G-force" och mamma & pappa skulle se "Sommaren med Göran" ;) den var iallafall bra och vi hade kul. Sedan åt vi på dallas innan vi for hem.

Det var min vecka och idag har det inte hänt något speciellt;) på hk:n gjorde jag, thim, robin och tina kycklingspett och kroketter ;) till efterrätt blev det det typ glass, fruktsallad och smält choklad, yummy ;) det var iaf gott =) det var ingenting mer :) bye!

Musiktips: "Dust in the wind" - Kansas

Flum

Livet, som även kallas Den Stora Resan, har inte ens börjat än
Det som vi kallar livet är egentligen bara vänthallen
Vi sitter där i vänthallen och äter godis
Och väntar på något större

Vad är då Livet?
Det vet ingen
Döden är ögonblicket då vi kliver på planet
Men frågan är,
Vem kommer att ta emot oss vid målet?

Bara någonting litet jag satt och skrev ihop ;) värsta dikten, kommentera den gärna!


hejsan ;)

hej, på lördag kommer jag att göra ett långt inlägg om min vecka ;) just nu ska jag bara berätta om en underbar film. jag sitter och ser på den nu =P Den heter "Systrar i jeans" och många av er har säkert sett den :) men ja, följande är inget skämt: Jag sitter och gråter typ oavbrutet, den är så sjukt bra och fantastisk. Man blir både ledsen och glad av den. Den är så sorglig, men sen så blir allt bra igen. Men det blir inte det, det fortsätter vara sorgligt. Det går inte att sluta gråta av den, det är hemskt. ;) men den är fin, och ni som inte har sett den än borde se den. allvarligt! ;D menmen, nu ska jag koncentrera mig på filmen och strunta i det här, sorry ;) OBS! Glöm inte att se den! Jäklar, nu började jag gråta igen ;)

 Watch it and cry! ;)

Musiktips: "Amazed" - Lonestar


Kväll med mycket skratt

har inte orkat skriva, det är dagens ursäkt ;) igår sov jag och vickis över hos tina, det var roligt. robin kom en stund och vi for ut med mopparna och spelade spel. vi körde jeopardy och hade kul =) sedan for robin hem och då pratade vi typ och körde singstar ;) funnybunny liksom :) vi hade tänkt se på "Step up" och "Step up 2", men sen så somnade vi vid halv 5 på morgonen ungefär, vaknade först vid 8 och sen halv 11 =P vi sjöng singstar ett tag och sen så for vi hem för tina skulle fara på bio med jenny och se "Harry Potter och Halvblodsprinsen" ;)
jag kom hem vid 2 och såg på tv en stund. sedan har jag typ suttit och gjort massa saker på datorn, bland annat det här :D jag är ensam hemma, min så kallade familj är i stan :P de kommer nog snart hem, men nu ska jag nog äta. det blir nudlar för jag orkar verkligen inte göra något mer avancerat =P haha, jag är typ trött eftersom att det som sagt inte blev så mycket sömn inatt ;) men, ni vet säkert vad som kommer nu: Hejdå! ;)

Musiktips: "Listen to your heart" - Roxette

Tidig morgon?

Hejhej, idag så vaknade jag halv 7 hemma hos vickis ;) jag och tina hade sovit över hos henne inatt =P vi bestämde att vi skulle det igår och sen for vi till henne vid typ 8 på kvällen;) vi låg och pratade till ungefär tolv och sen så försökte vi somna ;) det gick väl sådär, men till slut somnade då jag =D
vi väcktes av vickis mamma och gick ner och åt frukost :) vickis skulle ha kvartsamtal så vi åkte med hennes pappa till skolan = chill!! ;D jaja, har nu inget mer att berätta som vanligt så ja... det tar slut här ;)

"I will not say do not weep for not all tears are an evil" - Gandalf the White

Musiktips: "Teeth in the grass" - Iron and Wine


Kort inlägg

Det här kommer att bli ett väldigt kort inlägg eftersom att jag har lektion ;) haha, men jag sitter just nu i datasalen bredvid emma och "jobbar" :) vi har so, och det är typ tråååkigt! idag har jag inte hunnit göra så mycket än, så jag har inte direkt något roligt att skriva =) just so you know...
jag ska förklara en sak som ni kanske har märkt att jag gör ganska ofta, nämligen blandar svenska och engelska hursomhelst. det är faktiskt ganska kul, ni borde prova på det :) men det kommer faktiskt naturligt, hehe ;D jag bara skriver och så ska jag skriva något coolt eller kul och det finns inga såna ord på svenska, true ;) okej, nu gjorde jag det igen ;P hehe...
det här var ett ganska tråkigt inlägg insåg jag, men man vill ju uppdatera så ja.. menmen har nu inget mer att säga =P ska bara slänga in ett
citat här ;)

"Fear of a name increases fear of a thing itself" - Albus Dumbledore

Musiktips: "Anything but ordinary" - Avril Lavigne


So...

Jaa, idag har jag inte gjort något speciellt men jag skrev ju inget om igår så jag ska göra det nu hade jag tänkt ;)
Söndag:
Jag steg upp vid halv elva och åt frukost. sedan var det fotbollens dag och jag ville vara hemma men mamma tvingade mig att fara iallafall:S nu var det då inte så farligt tråkigt som jag hade trott, men ja, jag hade ju inte direkt någon kompis att vara med. menmen, jag vann iallafall på ett lotteri!! =D typ första gången ever! fast jag  vann en shoppinglista, så det är ju ingenting att hurra för direkt :/ hursomhelst, jag överlevde ju iallafall som ni alla kan se... eller kanske läsa då ;) jag åt typ hamburgare till lunch(på fotbollens dag) och nudlar till middag sen hemma :)
och det hette ju fotbollens dag, så då var ju antagligen fotboll inblandat. men robin, albin och nisses(med flera) fotbollslag skulle möta något lag, kommer inte ihåg vilket ;) och när de kom så kom de i två minibussar och alla spelare var tytp thailändare eller nåt. så min mamma säger då: "Är det bärplockare, eller?" Och jag: "Näe, jag tror att det är de som robin och de ska möta."
Gissa vem som hade rätt? =) Rätt! Jag såklart ;) så de mötte ett lag bara med utlänningar då, det var ju lite speciellt. och min pappa hade ett asroligt skämt som egentligen var elakt typ :) Han sa: "Skillnaden är att när de blir utvisade så blir de utvisade ur landet.” Det kanske inte var så kul men jag höll då på att skratta ihjäl mig. menmen(igen) allt som allt så var det väl en medelmåttig dag, jag hann typ inte plugga så mycket :( men man kan ju inte få allt här i livet.
idag har det ju som sagt inte hänt något speciellt så jag har nog inte något mer att berätta =) see ya!

Musiktips: "Rebirthing" - Skillet


Boring

som titeln antyder har jag lite tråkigt, det är därför jag för andra gången idag skriver på min blogg ;) jag har ju då inget speciellt att skriva om så jag ska försöka skriva så långt som möjligt om massa tjafs. menmen, det kan kanske bli intressant ändå, I don't know =)
just nu ser jag på en film som heter "Man of the house" :) den är typ rolig, den handlar om en halvgammal man som blir coach för ett cheerleader-lag =) den är typ rolig, fast jag missade en bit av början..
anyway, jag sitter typ och lyssnar på musik nu, det är kul. alltså filmen äger, bara så alla vet det, så ni som inte sett den... se den!! :) ni kommer inte att ångra er ;D
nu är det reklam så jag kan skriva färdigt :P haha, idag kom jag ihåg en jättebra sång, som är med i "Baksmällan" =) den heter "Stu's song" med Ed Helm. lyssna på den, jag sjöng den typ hela tiden på skolan och tina blev typ förbannad på mig ett par gånger. men jag gillar den. eftersom att man nu inte kan snacka om ingenting hur länge som helst så har jag typ inget att skriva nu, men det är lugnt.. jag kommer nog att hinna skriva tre gånger imorrn, minst ;) so long!

Musiktips: "When you believe" - Mariah Carey och Whitney Houston

The Ugly Truth

"I'm so inspired by you"
haha, jag älskar den låten ;) den heter "The longest time" med Billy Joel, den har varit ett av mina musiktips en gång =) 
nog om det nu, idag har jag inte gjort så mycket. på skolan hade vi bara några lektioner, inget viktigt ;) men den sista lektionen var idrott och då hade vi friidrott och eftersom att vi redan har haft löpning och sånt så var det typ kul :) haha, menmen sen kom jag då hem och nu har jag bara lyssnat på musik. ska snart äta och sen ska jag göra ett inlägg på jag och tinas blogg tillsammans :) ikväll ska jag nog vara hemma, kanske fara till vickis men jag tror inte att det blir :/ men vi får se :) annars är det nog inget annat, eller vänta. jag och emma ska typ snart fara på bio, vi ska kanske se "The Ugly Truth" ;) den är nog rolig, förhoppningsvis ;) men vi synes senare då!

Musiktips: "The Sign" - Ace of Base

Jaa...

jag har ju redan skrivit en gång idag så det här inlägget kommer definitivt inte att bli långt bara så ni vet. jag sitter just nu och tittar på idol och det var ett par jättetöntiga killar som var och sjöng. de stod och sjöng jättenervöst och juryn var typ jättegrymma mot de. sen kom de tillbaka och berättade att de bara hade skämtat med de. HAHA :D juryn blev typ extremt blåsta och det var jättekul att se på. jaa.. gud vad kul det var! ;)
nu sjunger en jättebra kille "Halleluja". den låten är så bra! jag absolut älskar den.
en tjej var jättebra och anders bagge började typ nästan gråta :) hon var bra!!
menmen, nu ska jag koncentrera mig på Idol ;) see ya later!

Musiktips: "Halleluja" - Rufus Wainwright

Hellu

jag har nu just startat upp min nya dator ;) den är exakt likadan som den förra, med en extremt viktig skillnad: den funkar! =D för er som inte vet så kraschade typ min förra dator, orsak okänd. men då for pappa tillbaka till affären med den och bytte ut den mot en ny, menmen det gör ingenting :) dagen har varit väldigt jobbig, först hade vi kemi, teknik, svenska och klassråd. sen lunch och efter det engelska och idrott.
kemin var okej, tekniken var dötrist och svenskan var riktigt kul. nu ska vi börja skriva noveller i Fan Fic(fan fiktion). jag tror att de flesta av er vet vad noveller är, små korta berättelser typ. men fan fic är lite mer okänt. det är när någon har skrivit en berättelse på en bok eller film som redan finns. det kan t.ex vara en fortsättning på någon historia, eller så ändrar man på en historia. hursomhelst, det ska vi iallafall göra. jag funderar på att göra en fortsättning på Harry Potter. Ni som inte har läst sista Harry Potter boken bör sluta läsa här om ni inte vill veta vad som händer, jag säger till när det är "fritt fram" igen ;).
Men den ska typ handla om när Lily Potter, Harry och Ginnys dotter, börjar på Hogwarts, men vi får väl se hur det blir, det ska iaf bli intressant och roligt. Nu kan ni läsa igen :)
På klassrådet så bestämde vi i 9:an om vi skulle fara tillsammans eller klassvis och det blev klassvis, inte så oväntat. men det blir ju skoj ;) sen hade vi engelska och då hände inget speciellt, på idrotten sprang vi bara :S jobbigt värre alltså!
menmen, det var nog allt tror jag ;)... "I see you when I see you" <--- älskar det uttrycket!

Musiktips: "Passing afternoon" - Iron and Wine


Jippiii=)

hejhejsan =) sitter nu här hos tina, vi(jag, tina & vickis) väntar på att våran kladdkaka ska bli färdig, fast sen ska vi inte ens äta upp den :( menmen, vi ska ha den till föräldramötet imorrn, synd!
jag och vickis följde tina hem och vi har typ bakat, hjälpt vickis med so:n, ätit spaghetti & bacon och spelat crash på playstation :) det är typ svinkul!
när jag kommer hem ska jag nog bli användare på tradera för jag ska köpa crash =D haha, men nu ska typ jag och vickis snart hem, har ju skola imorrn ;) men vi ska kanske sova över hos tina på typ torsdag och då gör vi nog lite mer. det kan jag nästan lova ;P
haha, jag måste bara säga att jag älskar att "prata ut" om saker och ting. det är faktiskt jäkligt skönt, ska jag bara säga :) idag har vi typ haft hemkunskap och då så bakade vi hönökakor, som vi åt sen hos tina(vi hann typ inte på skolan) =D höhöhöhöhalm, jag har fått den av vickis ;)
tina säger just att hon blir galen på att vickis inte har läst twilight-böckerna, hon vill typ prata eller nåt om den ;) det är typ lite halvskoj :P hursomhelst, måste dra ;P

Musiktips: "Comatose" - Skillet

Stress på gympan

hejsan, jag sitter just nu och ser på "Tyst vittne" med pappa, nån sorts kriminalserie ;) haha, dagen har väl varit som vanligt, fast gympan var lite speciell. vi skulle egentligen ha friidtrott, usch, men p.g.a vädret så blev det typ ett konditionstest inomhus istället, och det var så satans jobbigt :O jag typ dog efteråt! vi skulle springa en bana nånting och sen skulle vi ta pulsen, och jag säger bara att jag inte har så jättebra kondition men..
men iallafall, efter gympan så skulle emma, vickis och matilda till stan. och vi slutade gympan 5 i två så de hade bara fem minuter på sig att duscha. vickis sprang typ och tvättade håret i handfatet och matilda struntade i det. men sen så skulle matilda skynda sig till skåpen och hämta vickis grejer och då skulle vickis springa och hoppa på vid ica, och matilda sa att vickis skulle ta med hennes påse. men den glömde hon då, så jag tog den och gav den till alfred (matildas lillebror) i bussen på väg hem istället.
och när jag och tina hade duschat så upptäckte vi att vi hade glömt våra börsar och mobiler inne i gympasalen! så vi bankade på dörrarna men Mia hade redan stuckit därifrån. så vi stressade för att bli färdiga för vi skulle till ica också. men då srpang anna innan och hon stoppade mia så vi kunde hämta grejerna sen, puh! :) ja, så sen stack vi då till ica och köpte chips till imorrn då jag, tina och kanske vickis ska sova över hos tina =) men det blir kul!
sen så hade jag inte så mycket att säga för tillfället. jag kommer väl att skriva imorrn eller i övermorgon också :) haha, menmen synes!

Musiktips: "The longest time" - Billy Joel

Ny blogg

gå in på min och tina blogg =) den handlar om twilight ;)

länk -----> http://yeswearetwerds.blogg.se/

Interesting day

hejhej =)
idag har det hänt rätt mycket för att vara en skoldag :) på morgonen hade vi livskunskap med thea och vi visste typ inte om vi skulle ha det eller inte så vi (typ jag, anna, tina, vickis och amanda) blev LITE försenade :P efter det hade vi so med rickard i aulan, ändå rätt kul. för vi jobbar just nu med FN och det är typ intressant :) vi gjorde även nutidstipset och här är poängen som jag vet :D
Albin & Lalla: 9p
Jag: 5p
Tina: 4p
Vickis & Thea: 3p
Robin & Matilda: 1p

Haha ;) intressant värre eller hur? =P menmen, sen hade vi svenska med thea och jag, albin, christer och nisse övade lite på våran film. vi hade tänkte spela in men skolans videokamera fungerar inte :S efter det var det franska och det var inte så jobbigt, sen var det lunch.
Och sen kom det hemska... vi skulle ha läsning med Gärd (bara det är ju skrämmande) och vi hade med oss böcker som vanligt. men då säger hon att vi ska läsa noveller istället, och då suckar alla typ.. men sen säger hon att hon ska läsa högt för oss om: "Tandtrollet från Wales" :( :( jag menar: TA MITT LIV! vid det här tillfället i lektionen så slocknar lamporna, det blir kallt, och gärd förvandlas till en enorm gädda... nä okej, det var ett skämt :) men det var nästan det som hände, så då var det bara att hålla ut x(
sen hade vi en timmes matte och jag & vickis jobbade typ järnet och vi gjorde typ ett kapitel *stolt* =D
sen var min, jocke, matilda och thims skoldag över ;) alla andra hade slöjd, men vi har det tillsammans med 8:orna istället. så vi har ett 1-timmes och 25-minuters hål då istället, tills bussen kommer. men då skulle jag till stan istället så jag åkte dit med 2-bussen.
när jag kom fram till stan så gick jag till bokia och pratade lite om praon, typ tider, arbetsuppg. och sånt ;) sen gick jag tipp kupan och köpte 5 stycken böcker för en krona styck och jag hade bara 3 kr och 50 öre kvar så jag skulle betala med kort. men då säger hon att det måste kosta mer för att man ska få betala med kort. men då står det en ängel bakom mig i kön och hon betalar för mig. så jag säger tack och ger henne de 3 & 50 så att hon får något tillbaka också =) sen åker jag hem med mamma och ja, här är jag nu :) har inget mer att säga...

Musiktips: "Iris" - Goo Goo Dolls <--- bra , lyssna =) länk: http://www.youtube.com/watch?v=WkRcGV4Tpys

Håhåjaha

Jaa... nu sitter jag här i sängen igen och har inget att skriva så jag varnar er fowks(eller hur det nu stavas), detta kommer att bli ett kort inlägg =)
jag har just gjort klart so-läxan, vi skulle typ sammanfatta en text om FN, den var ändå lite halvintressant;)
sen har jag bara matte-läxan, hk-läxan och typ franska-läxan kvar, jippie ;S menmen(ett ord jag gillar skarpt) idag har det inte hänt något speciellt, alla ni som inte lyssnat på "The Vicodin Song" än får ca 1 minut på sig att göra det annars...
hursomhelst, på torsdag ska jag typ fara till Bokia... igen! Bara för att typ fylla i ett papper, men det känss bättre att göra det ögon mot ögon, än i telefon ;) så jag tar typ 2-bussen dit efter skolan =D
har nu inget mer att skriva, har inte hänt något mer, eller jo, jag fick reda på en sak idag, men det kan jag inte skriva... sorry ;) bye!
Musiktips: "The Galway Girl" - Sharon Shannon and Friends
btw, jag tror att min dator laggar så allt kan bli kursivt, ber om ursäkt om det händer ;)

RSS 2.0