Lars Winnerbäck<3

Dags för ett inlägg eller hur? ;) Har skrivit mest på andra bloggen, och det kommer förmodligen att fortsätta så... :) Har just klippt hela gräsmattan, tog typ drygt en timme. Men det är ok, jag har pappas hörlurar som han har lagt in jättebra musik på. Han har lagt in massa Lars Winnerbäck-låtar och när man är tvungen att lyssna på de så upptäcker man att de faktiskt är jättebra. Speciellt "Solen i ögonen", den är verkligen jättebra! =D
Men annars har det inte hänt nåt speciellt på sistone, inte sen klassresan (andra bloggen). Så jag har väl ingenting mer att skriva om för tillfället, skolan slutar på fredag så efter det blir det nog flitigare uppdatering... förhoppningsvis alltså ;)
Idag har jag laddat hem, oops, jag menar köpt en massa filmer... hehe... :) Bl.a. "Without a paddle", "The Lizzie McGuire Movie", "Torque" , "Old Dogs" och "The Covenant", de är alla förhoppningsvis jättebra, har sett alla förut (förutom Old Dogs) och jag tror att de var bra. 
Nu ska jag göra nåt och sen blir det att sova, imorgon väntar en låååång skoldag. Men på kvällen är det middag, eleverna i nian, våra föräldrar och några lärare. Får se hur det blir ;) Ciao! 

Musiktips: "Solen i Ögonen" - Lars Winnerbäck -------> http://www.youtube.com/watch?v=b0na3xf0Hlo


RSS 2.0