A long time ago...

förlåt, men jag har faktiskt varit upptagen ;) det är inte mitt fel att skolan börjar om, och då har man faktiskt inte tid att blogga :) men jag gör ju det nu =D
jaja, i helgen har jag inte gjort någonting alls =) bara chillat och suttit vid datorn. jag har hittat tusentals roliga grejer på youtube=) t.ex... sök på "Stupid Mario Brothers", jag vet det är jättetöntigt men jag tycker att det är jätteroligt att se ;) men nu ska vi prata lite om skolan. i 8:an var jag oftast i samma grupp som robin och thim när det var smågrupper men i år verkar det bli nisse och christer istället ;) bara killar, vad är det här för något? :O
men iallafall, både på svenska och musiken är jag med de. i svenskan är även albin med och i musiken är thea med =)
vi har fått veta att vecka 39 så är det prao, 9b ska ha vecka 40 ;) hur som helst, jag och tina for till bokia och frågade om vi fick praoa där, då var vi tvungna att skriva ett brev så då gjorde vi det och sen så skulle de höra av sig. för ett par dar sen så fick jag veta av tina att bara en av oss fick praoplatsen och då blev det jag. så jag ska vara där, det ska nog bli roligt ;) kanske. jag hoppas att jag får en gratis bok i slutet av praoen som tack för min fantastiska hjälp men jag tvivlar starkt på det :)
nu har jag dock inget mer att berätta så jag hör väl av mig när jag har det istället, vad sägs om den va? :) HAHA

Musiktips: "The Vicodin Song" - Terra Naomi <--- MÅSTE HÖRAS! den är jättebra, bästa jag hört på länge! ;P gå in på youtube och hör den :)

0 dagar kvar...

Nu undrar säkert några av er vad jag har räknat ner till och vissa har kanske räknat ut att vad det än är så är det idag det ska ske ;) iallafall idag är det min födelsedag =D =D =D
det är det jag har räknat ner till :) ja, hursomhelst, jag fick ett regnställ för 900 kronor, javet onödigt! :O O en sorts sak som man kan ha en bärbar dator på utan att bli steril(fråga inte ens), och antagligen en dator :D det blev en 17-tums compaq ;P 
på skolan sjöngs det :S tack vare albin blev det i aulan! han ska få! aja, vi hade iallafall ganska tråkigt på förmiddagen. eftersom att vi inte har några scheman än (de är inte klara) så gör vi typ en massa skitsaker istället, idag tillbringade vi t.ex. 3 timmar med att lyssna på när thea och rickard pratade om en massa konstiga och totalt obegripliga saker :S men på eftermiddagen gick det hett till...
vi skulle nämligen vara vid sidtjärn och spela brännboll, jag vet vad ni tänker: "I den här värmen, är de inte kloka?!" och det kan jag förstå men, mina kära vänner, det var inte jag som röstade för det. men sen så var jag och tina kyliga... vi hoppade i sidtjärn(nån sorts damm typ) med kläder på!!! :O och sen så hade vi typ inga andra kläder att ha på sig så ja, vi var typ blöta när vi satt i bussen osv ;) menmen, här kommer lite bilder på mina "presenter", blöm inte att kolla musiktipset i slutet också :) :)

 min kära dator :D :D

 så här ser den ut på utsidan ;)

 den dära konstiga saken som man ska ha datorn på när man har den i knäet!

 mitt dyra, onödiga regnställ ;)

 prinsesstårtan som jag fick imorse =D

 det blev pizza till lunch, yummy :P

 något okänt föremål som såg coolt ut på bild ;)

sist men inte minst...
Musiktips: "Whiskey lullaby" - Brad Paisley

4 dagar kvar...

Det blev lite ändrade planer igår, se förra inlägget först ;) egentligen var det ju tänkt att Vickis skulle komma till mig och se film men det blev dock tvärtom, jag for till henne ;) vi spelade lite mer spel på datorn och sen så såg vi lite på tv =) efter det så gick vi och la oss för då var klockan typ 2 så. men vi vaknade iaf vi halv elva och så steg vi upp nästan direkt ;) sen åt vi frukost(nudlar)  ;) sen spelade vi lite till och sen gick vi ut för första gången på dan och typ satt och pratade =) det gjorde vi ett tag och sen gjorde vi lite plättar :D sen skulle jag fara hem och ja, här är jag nu ;)
 
vickis ska strax komma och då ska vi typ se någon bra film, antagligen =D menmen, det blir nog kul, annars har jag nog inget mer att säga just nu =) det här blev ett kort inlägg, javet :)
ciao!

Musiktips: "Falling slowly" - Glen Hansard & Marketa Irglova

5 dagar kvar...

Förlåt så hemskt mycket att jag inte har skrivit förut, men ja jag har helt enkelt inte orkat ;) Här kommer nu en redovisning för vad jag har gjort de senaste dagarna :)

Måndag
Jag for till stan med 4-bussen ;) det var jag, robin, albin och tina i bussen. Sen när vi kom fram till stan så for vi till dallas för att vänta på vickis. Hon skulle ta en buss från anderstorp för hon var hos sin mormor. Men då dröjde det så länge innan hon kom så vi beställde mat och började äta. Albin åt en fileo, robin ett miniskrov och jag & tina tog varsin stor pommestallrik med en stor smältost :P mumms!
Sedan gick jag och tina till hemmakväll medans killarna for till team sportia. efter det gick vi direkt till bion och hämtade ut biljetterna till bion, vi skulle se Sommaren med Göran. :) efter det stack killarna åt ett håll och jag och tina gick för att möta vickis, tillsammans for vi sedan till cubus och shoppade lite. sen gick vi runt på stan lite innan vi for till ica för att köpa godis med albin och robin =) sen for vi ner till älven och matade ankorna med godis ;) sen gick vi runt lite till innan vi for till bion. Där köpte vi popcorn och lite mer innan det blev dags för filmen. Den var väldigt bra och rolig, här kommer ett exempel:
"Nu presenterar jag för första gången för er, Alexander Ahl(uttalas al) och Anne Ahl."
Det verkar ju inte så roligt men jag ska förklara, btw det var i slutet av ett bröllop och det är prästen som säger det ;) för att det ska bli roligt så måste ni själva läsa det högt; ledtråd: tjejens namn ;) ni måste kommentera om ni inte fattar ;)
iallafall, när filmen var slut åkte vi hem med albins pappa och sen så fick tina och vickis vänta på skjuts hemma hos mig=)

Tisdag
På tisdagen hände det absolut ingenting!

Onsdag
Jag for till stan med pappa, mamma och elin. Vi släppte av mamma på sjukhuset(hon skulle kolla knäet) och sen for vi till biblioteket, jag lånade 15 böcker och lämnade tillbaka 29 st;) efter det for vi till e-son för att titta på en moppehjälm till mig ;) men vi hittade inte och inte heller på utterströms fanns det någon snygg!
sen for vi till expert och tittade på bärbara datorer, jag ska ju få en när jag fyller år ;) vi hittade en som vi typ ska köpa, en 17- tums compaq:) sen for vi till onoff och kollade men hittade ingen bättre. efter det handlade vi lite mat på ica-maxi och åt mjukglass :P sen hämtade vi upp mamma och for hem igen ;) kort sagt: en ganska hyfsad dag =D

Torsdag
Idag alltså :P jag vaknade typ tio, åt frukost och for sen till vickis ;) där så läste vi lite noveller åt kladdkaka och egentligen skulle vickis typ smörja in några hästsaker åt hennes pappa men det var svinkallt i källaren och det var där hon skulle göra det så vi bestämde oss för att strunta i det :P sen gick vi upp igen och tog på oss tofflor för att vii typ frös jättemycket om fötterna;D sen spelade vi dataspel, men vilket spel vi spelade, den hemligheten ska nog få följa mig i graven ;) haha, men nu är jag då hemma igen och snart ska vickis komma till mig istället :D så... ja det finns nog inget mer att säga än: so long!

Musiktips: "Should've said no" - Taylor Swift

9 dagar kvar...

Eftersom jag inte har gjort nåt idag så kommer det här inlägget att handla om gårdagen mest ;) på kvällen så kom vickis och tina till sandfors och skulle spela brännboll med några ;) de ringde mig så jag följde med(alla tre cyklade) =) när vi kom fram till fotbollsplanen så hade typ de redan spelat färsigt så vi vände om igen och for hem till mig;) sen for vi nästa direkt till markus istället och spelade poker(texas hold'em) ;) där var även robin, albin, martin, teddy, maja, nisse och markus antagligen. Jag och tina fick vara i samma lag och jag kan bara säga att vi ägde ut dom totalt! :D vi skulle ha vunnit, men markus vann typ just och pass. Vi hade ett ess och en sexa och han hade ett ess och en nia, surt värre men vi hade typ ändå tänkt fara då =)
vi bestämde oss för att fara till vickis alla tre och sova över där :) så vi cyklade ända till henne och det var typ jobbigt =) men det är dock mycket värre att göra det på dagen, på kvällen(eller natt då, den var ju faktisk 23.00) är det ju iaf kallt och typ skönt :) fast det var ändå lite för kallt... hursomhelst, vi kom fram levande till vickis och gick genast imonhus, såklart =) sen så åt vi hallonpaj med vaniljsås ;P efter det satte vi oss i hennes rum och var inne på msn och facebook :P då bestämde vi med robin att vi typ skulle fara på bio på måndag, och det blir typ ;D 
efter några timmar med datorn så såg vi en film(tinas), Awake, den var väldigt bra, om än lite äcklig ibland ;) sen så pratade vi en stund innan vi såg en annan film, Van the man, som också var väldigt bra =)
efter den så såg vi lite på tv innan jag typ dog av trötthet (klockan var ju faktisk sju på morgonen då, visa lite nåd folket) så jag gick och la mig i vickis säng och somnade.
Jag hade ställt väckaren på kvart i tio men jag tryckte bara på snooze och somnade om ;) men jag gick iallafall upp tio och cyklade hem :) fast det regnade och jag hade ingen jacka så jag fick låna gunillas(vickis mamma) =) 
sen så kom jag hem och åt frukost, det var bara jag och mamma hemma eftersom de andra var på fotbollscup i mjödvattnet =) jag somnade iallafall i soffan efter frukosten och vaknade utsvulten halv 2 ;) då åt jag hamburgare, mamma åt västerbottenostpaj(usch!) :S that's all, wow! =) nu blev det ett långt inlägg, eller hur? =) jag är typ lite stolt ;)

Musiktips: "Lost" - Anouk

11 dagar kvar...

Idag vaknade jag 8 imorse, då hade jag sovit ungefär 5 timmar eftersom jag kom hem från Vickis vid 3 ;) Jag tog 20 över 10 bussen till stan och mötte Emma(det var bestämt, of course) =P vi shoppade ungefär tills klockan var 1, jag köpte en t-shirt, en JÄTTESNYGG shorta(blå och svart- rutig) och lite mer ;) sen for vi och åt på dallas, yummy :D 

efter det lite mer shopping och sen gjorde vi vårat största misstag: vi gick till biblioteket! :O :O jag vet inte vad jag tänkte som ens föreslog det! i alla fall, inte helt oväntat så hade jag med mig en massa böcker när vi kom ut därifrån och ja, det var ju ganska tungt då! :S 

eftersom vi typ hade varit överallt efter det så orkade vi inte gå så mycket längre, så vi tog typ första bästa buss hem :) emma och hennes lillasyster sanna tog bussen till boliden och jag tog den till jörn... fast jag hoppade antagligen av vid sandfors för er som nu trodde att jag åkte ända till jörn ;) menmen, det var ju tänkt att jag, tina och vickis skulle sova över hos vickis, eller sova och sova... hur som helst, det gick tydligen inte för thea skulle komma till tina ;) så det blir kanske på söndag istället :)

snart ska typ vickis komma förbi med min cardigan, jippi!! :D :D hon har typ varit i stan och de skulle hämta paketet(beställningen) i kåge på vägen hem och hon kommer typ hur som helst =) annars inget nytt men jag tycker ändå att jag har skrivit ganska mycket nu :] bye!

Musiktips: "Bittersweet" - Within Temptation

12 dagar kvar...

Idag har jag än en gång bara varit hemma och gjort absolut ingenting.  Det är nästan så man längtar till skolan ;) näe, jag skojar bara :) men snart så ska jag fara till Vickis och typ spela spel, det blir nog roligt =) Imorgon så ska jag och Emma fara till stan och shoppa, vi far typ dit 20 över 10 och hem vid 6 ;) så jag kommer typ att ha väldigt ont i fötterna imorgon kväll ;)
men nu ska typ min idiot till lillebror ha datorn så jag måste sticka, vi synes ;) ;)

Musiktips: "You had me from hello" - Bon Jovi 

13 dagar kvar...

Imorse vaknade jag typ 8 av att Lukas(min minsta lillebrorsa) kom in i mitt rum och frågade om jag ville ha frukost. Det hade i och för sig varit ganska gulligt om det hade hänt 2 timmar senare men då var jag enbart irriterad. Jag slängde ut mig ett trött "försvinn" och försökte somna om. Men det gick såklart inte:S så jag steg upp och åt frukost i alla fall. Sen ar jag typ bara suttit framför datorn och hört på musik eftersom jag är ensam hemma. Det var meningen att jag skulle med 2 - bussen till stan och shoppa med Emma. Men då skulle jag typ bara ha hunnit gå på stan i 2 och en halv timme så det får bli nån annan gång i veckan ;) menmen, annars har det inte hänt något speciellt på senaste tiden =) jag skrev egentligen bara nu för att tina inte ska kunna säga att jag aldrig uppdaterar min blogg ;) aja, see ya later!

Musiktips: "Open up your eyes" - Jeremy Camp 


16 dagar kvar...

byske är faktiskt roligare än man tror, eller i alla fall när man är på det tempererade utebadet! ;D jag har varit där typ 4 gånger i sommar och ja, det har varit kul ;) jag och mina syskon har haft tävlingar osv och typ simmat med simfötter och simglasögon =) dessutom så blir man ju så brun... ;) 
igår var vi på kalas hos mina kusiner, det var ganska kul. vi for till nåt badställe på mobacken och badade :) 
mamma frågade om jag ville ha en mobil eller en bärbar dator när jag fyller år. jag sa såklart en dator och vi ska typ fara till stan nån dag framöver och kolla på nån :) I can't wait...
vår dator laggade typ fast för ett tag sen och började först fungera igår så jag har faktiskt ett giltigt skäl till varför jag inte har skrivit på ett tag ;)
jag var ganska mycket med vickis och tina förra veckan, vi badade och hade filmkväll bland annat =) nån dag var vi inne på hm.se och det slutade med att vi beställde varsin cardigan och tina & vickis beställde varsin väska :D en lyckad beställning i alla fall ;) men det var väl allt jag hade att berätta för den hära gången =)   

musiktips: "Beauty from pain" - Superchick 

Filmmissbrukare

Sitter nu här vid datorn hos Vickis;) idag har jag, vickis och tina badat och solat =) vi väntar just nu på att våran middag ska bli klar :) igår var det meningen att vi skulle tälta på högholmen men det gick åt helvete ;S vi fick oss nämligen inte upp på ön, så till slut for vi hem till vickis igen, och sov i hennes rum :) då såg vi på she's the man och åt chips med dipp =P

hej nu är det tina som skriver hehe :D jag tänkte bara säga hej :D:D:D:D nu ska evelina få skriva igen ;D hon komme nyss och skrämde mej ;D hahahje då :*

Hej nu är det evve igen =D vickis behövde bara lite hjälp med korven nyss :) (vi ska äta korv och spaghetti) =) ikväll ska vi typ ha filmkväll igen hos vickis, för tredje kvällen i rad ;) vi är typ filmmissbrukare:P nu är det endast 20 dagar kvar tills jag fyller år, längtar som bara den ;) menmen, vi syns! :*

musiktips: "Dirty Diana" - Michael Jackson  


RSS 2.0